Untuk masa yang menyeronokkan (dan teman wanita palsu), tekskan nombor ini

Mungkin anda kesepian, mungkin anda bosan menggoda status tunggal anda, atau mungkin anda agak ganjil – terdapat banyak alasan yang munasabah untuk mendapatkan teman wanita palsu. Dan terima kasih kepada perkhidmatan baru, sekarang lebih mudah daripada sebelumnya.

Perkhidmatan ini dipanggil FakeGirlfriend.co – tidak ada yang benar-benar tidak sepatutnya menjadi “m” selepas “co” – dan ia akan menyediakan anda dengan seorang teman wanita palsu yang akan menghantar mesej teks dan juga memanggil anda.

Begini bagaimana ia berfungsi:

  • Anda menyimpan nombor telefon FakeGirlfriend.co – iaitu (212) 804-6979 – di dalam kenalan anda sebagai Natasha atau Lisa (atau apa-apa nama yang berpura-pura telah diberikan kepada kekasih anda).
  • Apabila anda keluar dengan kawan-kawan dan ingin membuat mereka berfikir bahawa anda mempunyai seorang gadis panas menunggu anda, anda menghantar mesej teks ke nombor itu.
  • Beberapa saat kemudian, anda akan menerima mesej teks kembali.
  • Beberapa saat lagi, anda akan mendapat panggilan dengan mesej suara yang telah dirakam.

Dari apa yang saya boleh beritahu selepas cuba mencuba FakeGirlfriend.co, mesej teks dan panggilan pra-rakaman berbeza-beza setiap kali.

Saya telah menerima mesej teks yang mengatakan perkara-perkara seperti “Saya hanya memerlukan seseorang untuk bercakap dengan … Panggil saya?” dan “Mengapa kamu tidak meninggalkan anak-anak lelaki itu dan datang berjumpa dengan saya?” Panggilan selalunya melibatkan suara manis yang memohon “Tolong berjumpa dengan saya? Tolong? Saya sangat merindui awak.” Malah ada jeda dalam mesej pra-rakaman supaya saya boleh berpura-pura menanggapi.

Sekarang, saya yakin bahawa FakeGirlfriend.co akan memenuhi keperluan emosi anda, tetapi ia pasti akan membantu anda berpura-pura berada dalam hubungan untuk sementara waktu. Sekurang-kurangnya sehingga orang mula mempersoalkan mengapa mereka tidak pernah melihat gadis yang menyimpan teks dan memanggil anda.

Cerita yang berkaitan:

  • IPhone boleh mencari tarikh lebih cepat daripada anda
  • Video romantis akan membuat kanak-kanak perempuan geeky terpengaruh
  • StumbleUpon membantu lelaki mencadangkan kepada sahabat terbaik

Ingin lebih banyak berita teknologi, pun bodoh, atau pautan lucu? Anda akan mendapat banyak ketiganya jika anda bersaing dengan Rosa Golijan, penulis jawatan ini, dengan mengikutinya di Twitter, melanggan jawatan Facebooknya, atau mengelilinginya di Google+.