Tanda-tanda jalan raya pelik bertanding: Mana yang paling aneh?

Kami mempunyai masa yang sukar untuk menjaga wajah lurus sejak kami meminta para pembaca kami mengemukakan beberapa Tanda Jalan Liar, Aneh dan Wacky yang telah mereka nampak semasa memandu. Peraduan ini telah jelas bergema dengan pembaca yang telah mengisi kotak e-mel kami dengan beratus-ratus penyertaan dari seluruh dunia.

Peraduan Tanda Jalan Liar, Aneh dan Wacky telah membawa kita tanda-tanda yang memberi amaran tentang domba yang jatuh, yang lain memberitahu kami kepada “Grinn dan Baret” atau menasihatkan kami bahawa kami telah sampai ke kampung Jerman Windpassing. 

The Detroit Bureau: Cadillac Takes Aim at Lexus

Krew jalan yang berguna telah meletakkan tanda tempat letak kereta yang memerlukan undang-undang untuk memahami. Dan pembaca telah menghantar banyak papan iklan yang tidak dapat dijelaskan – seperti yang mempromosikan jenama baru air botol, “sekarang dengan H2O”!

Biro Detroit: Siapa Pemandu Terburuk Amerika?

Cuba untuk menyusun koleksi motley ini tidak mudah dan nampaknya setiap hakim kami – yang termasuk ahli TheDetroitBureau.com, dan penaja seperti NBC News – mempunyai kegemaran individu. Tetapi kami telah dapat menurunkan senarai ke 14 finalis dan sekarang kami meminta bantuan anda dalam memilih pemenang.

Biro Detroit: Adakah Jualan Kereta Bateri Mengecas?

Ingat, terdapat beberapa hadiah hebat yang dipertaruhkan, termasuk sijil hadiah $ 500 dari Bridgestone Tyres, kamera digital yang hebat, sistem navi dengan lalu lintas dan cuaca, dan banyak lagi!

Jadi, lihat gambar-gambar dan berikan tangan dengan mengundi di bawah untuk kegemaran anda. Kami akan mengumumkan pemenang pada 10 September. 

Hari ini

1) Air Sekarang dengan H2O

Kami menghargai kebenaran dalam pengiklanan, tetapi kami benar-benar perlu tertanya-tanya apa syarikat ini menawarkan dalam air mereka sebelum mereka menambah H2O.

Hari ini

2) Berhati-hati

Kami mungkin tidak memerlukan tanda untuk mengetahui ada masalah di hadapan. Tetapi ia mungkin merupakan idea yang baik untuk mencari jalan lain.

Hari ini

3) Drive Elektrik

Kami mendapat bayaran sebenar daripada kemasukan ini dari pembaca di Windsor, Ontario.

Hari ini

4) Grinn & Barret

Inilah yang sering kami diberitahu untuk dilakukan, terutamanya selepas cuba menyusun 100s entri untuk memilih finalis untuk Peraduan Tanda Jalan Wacky.

Hari ini

5) Bahaya, Bahaya, Bahaya

Percayalah jika kami memberitahu anda bahawa kami juga akan beralih dan pergi ke arah yang lain.

Hari ini

6) Berhenti!

Belok kiri? Tidak betul? Tidak? Uh, bagaimana kita keluar dari sini??

Hari ini

7) Makan Di Sini dan Dapatkan Gas

Gee, bukankah kita makan di sana pada hari yang lain? Sekali lagi, sementara kami menghargai kebenaran dalam pengiklanan, kami hanya boleh pergi ke restoran di seberang jalan.

Hari ini

8) Kekeliruan Tempat Letak Kereta Kota

Ini menjelaskan mengapa kami mendapat $ 50 baik minggu lepas. Kali seterusnya kami cuba meletaknya, anda mungkin mahu menghubungi peguam anda terlebih dahulu.

Hari ini

9) Windpassing

Adakah bandar Austria ini hanya mempunyai Café Eat-and-Get-Gas? Kami berharap ini hanyalah kes kehilangan terjemahan.

Hari ini

10) Lembu yang jatuh

Kami tidak pernah tahu ia adalah perjalanan yang sangat berbahaya di sekitar Taos, New Mexico. Bilakah kali terakhir kereta anda dilanda lembu yang jatuh?

Hari ini

11) Tiada Hooking

Um? Apa yang boleh kita tambah kecuali, dapatkan bilik hotel masa depan?

Hari ini

12) Shaft Mine Hadapan

Siapa yang fikir ia sangat berbahaya melalui Australia Outback? Rupa-rupanya anda perlu melihat langkah anda di negara saya di sekitar Coober Pedy.

Hari ini

13) Tiada doktor, tiada hospital, satu perkuburan

Berikut adalah tempat lain – di New Zealand, ternyata – kami merancang untuk memandu dan terus berjalan.

Hari ini

14) Sidewalk Berakhir

Benar? Adakah itu menjelaskan perkara hijau itu? Kami tertanya-tanya bagaimana mereka mendapat konkrit untuk kelihatan seperti rumput.

Undi untuk kegemaran anda

Pembetulan: Versi terdahulu cerita ini salah mengenal pasti Tanda No 9 sebagai terletak di Jerman. Juga, Tanda No 10 memberi amaran tentang lembu jatuh, bukan domba.

Lebih banyak wang dan berita perniagaan:

  • Pemandu terburuk di Amerika? Washington, D.C., mengambil penghormatan itu
  • Orang Amerika lebih bimbang tentang kos penjagaan kesihatan daripada pembaharuan
  • Facebook tidak menjejaskan krisisnya, kata pakar
  • Ronald Reagan, rumah Jane Wyman berada di pasaran
  • Video: Google mungkin sasaran seterusnya Apple
  • Daftarlah untuk surat berita Perniagaan kami

Ikuti HARI UDARA di Twitter dan Facebook