Rahsia mesin cakar diturunkan: Adakah mereka dicurangi?

Anda melihat mereka di arcade, di lorong bowling, di karnival dan taman hiburan: Mesin cakar. Kami menikmati bermain mereka, tetapi kadang-kadang, tidak kira berapa kali anda mencuba, anda tidak boleh mendapatkan cakar untuk merebut hadiah tersebut. Adakah anda – atau mesin itu dicincang?

“Ya, mesin cakar yang paling dicincang,” kata Jeremy Hambly, yang menjalankan ClawStruck, saluran YouTube dan laman web popular yang menunjukkan berapa banyak model yang berbeza. “Benar-benar tidak adil. Pengendali kren boleh menukar kekuatan cakar sepanjang hari, bahkan boleh menetapkan mereka untuk membayar pada kadar yang berbeza: Satu dalam 25, satu dalam 50, yang bermaksud anda tidak akan menang kecuali mereka mengatakan demikian.”

Rahsia mesin cakar diturunkan: Adakah ia dicincang?

Julai.13.201604:27

Mengenai mesin cakar Rossen Reports yang dibeli daripada pengedar, Hambly menunjukkan KEWAJIPAN penyiasat nasional HARI INI Jeff Rossen bagaimana untuk memanipulasi kekuatan cakar untuk mengambil dan membawa hadiah.

Laporan Rossen juga menemui manual mesin cakar dalam talian menerangkan bagaimana untuk menetapkan kemungkinan tertentu untuk menang.

“Perlu ada lebih banyak pengawasan,” kata Hambly. “Sekarang pada dasarnya tidak ada, dan jika mesin akan membayar satu dalam setiap 50 kali, mereka sepatutnya menyiarkannya tepat untuk orang.”

Petua lain:

  • Cuba teknik “bersembunyi”: Tonton orang lain bermain dan biarkan mereka melonggarkan hadiah sedikit sebelum anda menyerang dan bermain.
  • Lebih mahal hadiah itu, semakin sukar untuk menang. Dalam sesetengah kes, peluang boleh menjadi lebih besar daripada satu dalam 10,000.

Untuk mencadangkan topik untuk penyiasatan yang akan datang, lawati halaman Facebook Rossen Reports.