Perkhidmatan tayar murah terbaik: Wal-Mart, Sam’s, Costco atau Sears?

Apabila satu set tayar adalah satu-satunya perkara yang menyambungkan kenderaan anda ke jalan raya, anda pasti mahu melabur dalam tayar yang boleh dipercayai dan berkualiti. Semasa mengelilingi tawaran terbaik pada harga tayar, terdapat beberapa faktor lain yang perlu dipertimbangkan, seperti panjang umur tayar, cengkaman, treading dan prestasi keseluruhan. Sama pentingnya adalah komponen pakej pemasangan tayar yang tersedia dengan pembelian anda. Cheapism.com membandingkan tempat perkhidmatan tayar utama negara.

Memandangkan a new set of tires? Besides the tire itself, evaluate the installation package.
Memandangkan satu set baru tayar? Selain tayar itu sendiri, periksa pakej pemasangan.Ted S. Warren / Hari ini

Adakah vendor termasuk yuran pemasangan dalam harga tayar atau sebagai tambahan? Sekiranya anda membeli tayar secara dalam talian, berapa kos penghantaran dan berapa banyak lagi yang anda akan keluar pada auto tempatan untuk pemasangan? Anda perlu memaklumkan tawaran untuk inflasi tayar rutin, pemeriksaan multi-point dan penjajaran, pembaikan rata, keseimbangan dan putaran, bayaran pelupusan (untuk tayar lama), dan jaminan (berdasarkan perbatuan, bahaya jalan raya atau kecacatan pengeluar).

Kami telah melakukan kerja rumah asas untuk anda dengan membandingkan pakej yang ditawarkan oleh empat peruncit besar-besaran barang dagangan. Kami mendapati bahawa pakej terbaik berasal dari Kelab Sam, diikuti oleh Costco, Walmart, dan akhirnya, Sears.

Sam’s Club duduk di puncak timbunan untuk pelbagai perkhidmatan termasuk, ditambah dengan harga yang menarik. Ahli kelab boleh membeli pakej pemasangan ban untuk $ 15 setiap tayar. Perjanjian itu termasuk pemasangan / penyeimbangan, batang injap baru, mengimbangi seumur hidup dan putaran tayar, pembaikan rata, pelupusan tayar sampah dan perlindungan bahaya jalan raya. Jika kenderaan anda dilengkapi dengan sistem pemantauan tekanan tayar (TMPS), anda juga akan mendapat semula secara percuma apabila tayar sedang diservis. Tetapi tarikan bintang Sam’s Club pemasangan pakej, dan sebab utama untuk ranking No. 1, adalah perkhidmatan 24/7 tayar tepi jalan yang tersedia selama tiga tahun selepas tarikh pembelian.

Costco, kelab keahlian lain, diletakkan di belakang, disebabkan oleh beberapa komponen pakej yang sedikit kurang luas. Ahli boleh membeli tayar di lokasi Costco atau dalam talian dan menghantarnya ke kedai tempatan (kos penghantaran dan pengendalian termasuk). Pakej pemasangan berharga $ 15 setiap tayar dan termasuk pemasangan injap getah baru, inflasi tayar nitrogen (bukan udara termampat), dan pelupusan tayar lama. Di samping itu, pembeli berhak untuk berputar sepanjang hayat tayar, pemeriksaan inflasi dan tekanan, pembaikan rata dan jaminan bahaya jalan raya.

Walaupun kos pemasangan rendah di Walmart – $ 12 setiap tayar – pakej tanah di tempat ketiga. Perjanjian itu kurang murah hati daripada yang ditawarkan oleh dua saingan utamanya. Ia termasuk pemasangan, batang injap, dan keseimbangan dan putaran seumur hidup selepas setiap 7,500 batu, ditambah dengan tork re-lug selepas 50 batu pertama. Satu lagi $ 10 setiap tayar membeli jaminan bahaya jalan raya. Waranti terhad untuk treadwear juga disediakan untuk tayar tertentu.

Pembelian tayar di Sears boleh dipasangkan dengan pakej pemasangan yang berharga $ 18.49 setiap tayar. Kesepakatan ini menyia-nyiakan yang lain pada harga dan jauh kurang inklusif, kerana ia meliputi hanya pemasangan, batang injap baru, keseimbangan seumur hidup dan putaran tayar, dan pemeriksaan berbilang titik. Penilaian brek dan jaminan bahaya jalan raya boleh ditambah pada kos tambahan.

Tiada pakej pemasangan ban termasuk pemeriksaan penjajaran dan semua tertakluk kepada cukai jualan dan yuran persekitaran negeri; di Walmart dan Sears, bayaran pelupusan tayar juga dinilai.

Jika anda tidak tinggal berhampiran mana-mana peruncit yang dibincangkan di atas, periksa vendor diskaun dalam talian. Discount Tire Direct menawarkan penghantaran percuma dengan harga rebat dan diskaun pada jenama terpilih. Pembeli tayar dikaitkan dengan lebih daripada 8,000 pemasangan tayar. Dan Rak Tayar menawarkan penghantaran dan sambungan percuma kepada ribuan pemasang.

Lebih dari Murahisme:

Cadangan tayar murah yang terbaik 

Apa kereta termurah untuk dimiliki? 

Jimat wang dengan pembaikan kereta mudah DIY ini 

Adakah Lowe lebih baik daripada Home Depot?