Pakej hotel Hari Valentine untuk mengasyikkan kekasih anda

Dengan Hari Valentine jatuh pada hari Khamis tahun ini, anda boleh membuat hujung minggu penuh di mana anda boleh mengibarkan kekasih anda dengan bunga, coklat dan tryst romantis di sebuah hotel.

Anda boleh menempah pakej “Close the Deal” di Hotel Monaco Denver, yang bermula pada $ 225 dan termasuk wain berkilauan di bilik deluxe, perkhidmatan putaran dengan kelopak mawar dan coklat, dan sarapan pagi berikutnya. Tetapi jika anda mempunyai sedikit lagi imaginasi dan beban lebih banyak wang untuk dibelanjakan, anda mungkin menganggap salah satu daripada yang luar biasa dan over-the-top penginapan.

Hotel bersahaja Seattle Max menawarkan a Perniagaan Risiko pakej (bermula pada $ 439) yang termasuk penginapan, sebotol coklat, buatan tempatan, sesi foto pasangan di bilik dengan jurugambar boudoir dan perkhidmatan kereta bandar untuk prestasi hujung minggu oleh rombongan burlesque tempatan.

Dokumentasi hujung minggu juga merupakan pilihan dengan Tangkap Enrapture Anda pakej dalam suite Extreme Wow di W Atlanta – Midtown. Harga bermula pada $ 5,000 dan termasuk pemotretan dan sesi foto dalam sesi dengan artis selebriti dan artis make-up, makan malam peribadi dengan pasangan wain, pencuci mulut dan champagne, urutan dan sarapan pagi perkhidmatan bilik.

“Ini adalah tahun pertama yang kami tawarkan pakej ini,” kata jurucakap hotel Tucker Berta kepada NBC News, “dan ini adalah inspirasi dan aspirasi. Ia boleh didapati jika anda menginginkannya dan mempunyai cara, tetapi juga memberi seseorang gambaran yang lebih baik tentang kos yang lebih rendah, tetapi sama-sama romantis, rompakan hujung minggu untuk menempah di hotel. “

Hujung minggu-panjang Pakej Hari Luxe Valentine di Palmer House Hilton Chicago mempunyai tag harga $ 30,000 yang tinggi. Namun, pakej suite penthouse dipenuhi dengan kemudahan seperti pickup lapangan terbang di limusin limusin, champagne dan sarapan dalam bilik. Aktiviti termasuk dari urut dan pemeriksaan peribadi filem romantis, ke perjalanan helikopter ke bandar dan menaiki kereta kuda. Kotak cerpelai dan cincin berlian disertakan.

Hotel Renaissance yang mengambil bahagian dalam portfolio Marriott telah diwujudkan Cinta Blossoms Bilik-bilik Hari Valentine di mana lebih daripada 27,000 bunga pelbagai telah dilekatkan pada segala-galanya dari dinding dan tempat tidur ke tempat tidur. Suite-suite malam $ 15,000-satu tidak hanya mencium bau yang hebat, mereka datang dengan sarapan di tempat tidur, suka koktel minuman, garam mandi dan gelembung, coklat dekaden, buah-buahan dan keju.

Dan ya, lovebirds boleh membawa pulang sejambak cenderahati untuk “membantu orang lain menemui sesuatu yang manis dan menggalakkan cinta berbunga,” kata Tina Edmundson, naib presiden kanan jenama gaya hidup untuk Marriott International.

Cinta Blossoms bilik-bilik di hotel Renaissance di seluruh negara, tetapi hanya Renaissance San Francisco Stanford Court Hotel mempunyai pakej “Love Do not Cost a Thing”. Dan sementara ia dinamakan sempena lagu Jennifer Lopez yang popular meraikan cinta yang bling-free, pakej itu mempunyai yuran $ 65,000.

Untuk jumlah itu, pasangan mendapatkan penerbangan jet persendirian dari mana-mana sahaja di Amerika Syarikat, malam di suite presiden hotel, Rolls Royce panggilan selama 24 jam, makan malam truffle lapan hidangan yang disajikan di kapal persiaran peribadi dan giliran kelopak mawar dengan kue coklat daun emas dan Godiva chocolate martinis. Dua pengalaman ping selepas waktu peribadi datang dengan pakej; Satu termasuk kredit $ 10,000 di Tiffany & Co.

Jika anda menempah salah satu daripada pakej Hari Valentine ini, kami berharap ia adalah pasangan anda – dan bukan tag harga – yang akan menjadikan jantung anda berdebar-debar.

Cari lebih banyak lagi oleh Harriet Baskas StuckatTheAirport.com dan ikuti dia di Twitter.

Loading...