Matlamat ‘cincin komitmen’ untuk menghentikan ‘ketidaksetiaan Netflix’ di kalangan pasangan yang menikmatinya

Adakah anda bimbang bahawa yang lain penting anda adalah mengejutkan mengejutkan pada corak plot dalam “House of Cards” kerana dia telah menyaksikannya tanpa memberitahu anda?

Anda mungkin menjadi mangsa “penipuan pesta.”

Sama ada itu, atau anda seorang pelaku – orang yang tidak dapat menghentikan diri anda daripada menonton tiga episod di hadapan dalam “Orange adalah Black Baru” tanpa pasangan anda mengetahui.

Cincin komitmen bertujuan untuk menghentikan ‘perselingkuhan Netflix’

Mei.30.201601:18

BERKAITAN: Netflix bertukar menjadi tapak penggemar utama John Stamos untuk prank April Fools ‘Hari

Tetapi ternyata, penyelesaian untuk “kafir Netflix” di antara pasangan boleh datang dari, dari semua tempat, sebuah syarikat ais krim.

Jenama ais krim U.K Cornetto bertujuan untuk memerangi masalah dengan “cincin komitmen,” teknologi dpt dipakai yang mempunyai komunikasi berhampiran bidang (NFC) yang menghubungkan cincin kepada perkhidmatan streaming seperti Netflix, Amazon atau Hulu selama enam bulan.

Pengguna mendaftarkan cincin melalui aplikasi dan memilih apa yang menunjukkan mereka mahu menonton bersama. Jika cincin tidak dekat satu sama lain, aplikasinya akan menyekat siri daripada ditonton. Cornetto telah mengiklankan gelang dengan garis tag, “Cinta harus bertahan lebih dari satu musim.”

BERKAITAN: Chelsea Handler berbual dengan Willie Geist mengenai rancangan Netflix yang baru, tanpa rasa takut dan Instagram

“Ini tidak benar,” kata Tamron Hall pada hari Isnin. “Tidak mungkin.”

“Ia masalah sebenar,” kata Carson Daly.

Melissa McCarthy akan kembali ke reuni Netflix ‘Gabmore Girls’!

09.09.201601:56

Benar atau tidak, syarikat itu mengatakan ia masih menyetrika kinks dan berunding dengan perkhidmatan streaming. Cincin ini tidak akan dijual dan akan diedarkan pada asas pertama, didahulukan secara dalam talian dalam talian, menurut Cornetto. Pelbagai cincin itu masih belum ditentukan, jadi tidak jelas jika menyelinap ke tempat jiran anda di sebelah yang sesuai dengan beberapa “Kimmy Schmidt yang tidak dapat dipecahkan” akan membuat anda ditumpaskan.

“Ini adalah bola dan rantai 2016,” tambah Tamron.

Ikuti penulis TODAY.com Scott Stump di Twitter.

Lebih ramai orang Amerika menonton rancangan TV

Jun.28.201303:15