Lebih 30? New Tinder Plus akan dikenakan bayaran sebanyak $ 20 sebulan

Tinder adalah untuk golongan muda. Atau sekurang-kurangnya itu perkhidmatan baru, Tinder Plus, nampaknya.

Ia membolehkan orang untuk membatalkan “swipes kiri,” atau penolakan, dan menukar lokasi geografi supaya anda boleh bermain-main di bandar lain sebelum meninggalkan perjalanan perniagaan anda. Ia berharga $ 9.99 sebulan – jika anda berumur di bawah 30 tahun.

Tinder

Dan jika anda cukup tua untuk benar-benar mengingati tahun 1980-an? Ia akan menelan kos $ 19.99 sebulan.

Harga langganan itu juga termasuk keupayaan untuk “mematikan iklan,” yang mungkin kelihatan pelik, kerana Tinder saat ini tidak mempunyai iklan.

Jadi, bukan sahaja iklan akan datang, tetapi begitu juga had “suka”. Ini mungkin benar-benar menjadi berita baik untuk orang yang sakit Tinder bot dan dudes terdesak selalu swiping betul. Ciri “Rewind” pasti akan menjadi popular dengan orang-orang yang merasakan rasa penyesalan setiap kali mereka menolak seorang lelaki atau gadis yang comel.

Berapa banyak yang terlalu banyak? Berikut adalah apa yang hendak dikongsi pada aplikasi kencan

15.1.201502:43

Tinder memberitahu NBC News dalam satu kenyataan bahawa yuran langganannya tidak melebihi biasa.

“Banyak produk menawarkan taraf harga yang berbeza mengikut umur, seperti Spotify tidak untuk pelajar, contohnya,” kata jurucakap Tinder, Rosette Pambakian. “Tinder tidak berbeza, semasa ujian kami telah kami pelajari, tidak menghairankan, bahawa pengguna muda hanya teruja dengan TinderPlus, tetapi lebih banyak bajet yang dikekang, dan memerlukan harga yang lebih rendah untuk menarik pencetus.”

Dua puluh dolar sebenarnya lebih murah daripada beberapa perkhidmatan lain. Match.com mengenakan caj $ 35.99 sebulan, walaupun turun ke $ 15,99 jika anda mendaftar untuk langganan 12 bulan.

Tetapi itu tidak menghentikan orang ramai dari mengadu, malah mengenai pilihan $ 9.99.

Tinder mengatakan ia bertanggungjawab untuk 22 juta perlawanan setiap hari. Sekalipun peratusan kecil dari hak sapuan itu pada perkhidmatan baru, Tinder dan syarikat induknya, IAC dapat merasakan cinta dari para investor.

Artikel ini pada asalnya diterbitkan pada 2 Mac 2015 pada 5:19 pagi. ET.