Kolam ‘Sky Pool’ yang telus membolehkan perenang melihat 10 cerita terus ke bawah

Memanggil Esther Williams.

Anda telah melihat kolam infiniti yang menambah sentuhan Palm Beach-bergaya ke kondominium mewah dan resort lima bintang. Kini terdapat “Sky Pool,” sebuah kolam renang luaran yang menggantung 10 cerita di atas London.

Kolam di langit? John Cena tidak berkata apa-apa, ketinggian adalah ‘kryptonite’

20.20.201502:00

Kolam yang menimbulkan vertigo akan menghubungkan dua bangunan kediaman di Taman Kedutaan, yang sedang dibina di sepanjang Sungai Thames yang bersejarah yang memotong di tengah-tengah London.

BERKAITAN: Gaya hidup 1 peratus: Apa yang anda dapat pada pelayaran $ 100,000?

Perenang akan dapat melihat melalui kolam telus – yang akan panjang 82 kaki, lebar 16 kaki dan 10 kaki dalam – di kehidupan bandar yang ramai di jalanan di bawah.

“Deck langit” akan merangkumi bar, spa dan pemandangan mata-mata dari Rumah Parlimen dan London Eye, roda gergasi Ferris meriah bandar.

London's sky pool at Embassy Gardens
Kumpulan Ballymore

Syarikat British Ballymore Group bermitra dengan feri kedua Taman Kedutaan dengan Eco World. “Pengalaman kolam akan menjadi benar-benar unik,” kata Pengerusi dan Ketua Pegawai Eksekutif Ballymore Sean Mulryan dalam satu kenyataan. “Ia akan terasa seperti terapung di udara di Central London.”

BERKAITAN: 10 hotel kastil teratas di dunia dari Scotland ke Afrika Selatan

Sesungguhnya. Penduduk akan diampunkan jika mereka merasa agak gugup untuk melakukan serangan balik di akuarium gergasi dengan semua menonton London. Tetapi bayangkan akrobatik bahawa 1950-an bintang MGM Esther Williams boleh dilakukan di kolam ini.

Harga pangsapuri, yang akan dikeluarkan ke pasaran mulai bulan depan, bermula pada £ 602,000 British, atau kira-kira $ 944,000.

widget-display-name: | workbench-slideshow-id:55443310