Kita semua suka barangan percuma – inilah cara untuk mendapatkannya

Kita semua suka barangan percuma, sama ada keju pada tusuk gigi di kedai runcit atau beg sampel solek dengan pembelian. Internet penuh dengan hadiah dan kupon yang membolehkan anda menangkap semua jenis perkara yang sejuk tanpa membelanjakan sesen pun.

Petua orang dalam

Sebahagian daripada keseronokan percuma adalah untuk mencuba produk baru. Berikut adalah cara untuk mencari hadiah terbesar dan mengelakkan kekecewaan.

1. Bertindak pantas.

Perkara terbaik berjalan cepat. Beberapa kali kami mengklik melalui tawaran freebie dengan gembira dan mendapati bahawa bekalan sudah habis. (Barang-barang untuk haiwan peliharaan pergi dengan cepat.)

2. Ingat: Sesetengah orang percuma tidak benar-benar bebas.

Tetapi mereka masih boleh menjadi yang baik. Pastikan anda membaca apa-apa cetakan yang baik dalam tawaran pemberian hadiah. Sebagai contoh, Vistaprint menawarkan 250 kad perniagaan percuma, tetapi anda perlu membayar $ 7.09 untuk penghantaran 14 hari standard.

3. Kongsi tawaran – dengan orang lain atau dengan diri anda sendiri.

Beberapa tawaran freebie datang dengan komponen rakan. Tetapi beberapa menawarkan bahkan membolehkan anda memasukkan alamat surat anda sendiri untuk orang yang menerima hadiah itu, dan anda boleh menjaringkan dua contoh untuk diri anda sendiri.

4. Tahu bila hendak berhenti.

Sesetengah hadiah hanya tidak bernilai melompat melalui gelung untuk; Lifeskrip menjanjikan hadiah percuma, tetapi kami menyerah selepas mengisi pelbagai halaman borang pendaftaran. Dan sesetengah laman web akan cuba mengumpul maklumat anda tanpa sebarang bayaran. Itu berlaku apabila kita cuba untuk memesan bar tenaga Life Choice melalui halaman sampel percuma Walmart. Kami menyelesaikan keseluruhan borang, maka kami diberitahu bahawa tawaran itu tidak sah di kawasan kami. Kita boleh menyelamatkan diri kita dengan masalah dengan membaca ulasan di laman rujuk, di moneysavingmom.com, di mana orang lain telah mengeluh tentang masalah.

5. Strategi untuk hadiah bersaiz penuh.

Mereka jarang berlaku, tetapi mereka wujud. Secara umum, kami melihat pengeluar yang menawarkan beberapa set mereka pada waktu tertentu setiap hari. Jika anda benar-benar menginginkan sesuatu, periksa halaman Facebook produk atau ikuti produk (atau pengilang) di Twitter untuk pengumuman pemberian hadiah. Terlepas? Anda akan sering mendapatkan kupon; apabila kami terlambat untuk lotion Nivea bersaiz penuh, kami mendapat kupon $ 1.

6. Semak laman web majalah wanita.

 Mereka sering mempunyai pemberian bulanan. Sebagai contoh, Allure memberikan beratus-ratus produk dan aksesori kecantikan bersaiz penuh setiap bulan, beberapa kepada pelanggan, beberapa kepada siapa saja yang meminta.

Berhati-hati untuk gotchas

Mari menjadi nyata. Pengilang dan peruncit tidak memberikan barangan mereka hanya untuk menjadi baik. Mereka mahu sesuatu sebagai balasan – biasanya info kenalan anda, yang akan digunakan untuk cuba memujuk anda membeli dari mereka pada masa akan datang. Jadi itulah pergerakan besar. Berikut adalah beberapa cara pintas untuk meminimumkan gempa susulan:

1. Buat alamat e-mel baru.

Gunakannya secara khusus untuk hadiah percuma kerana semua tawaran memerlukan satu. Apabila anda meminta hadiah melalui Facebook, anda boleh memasukkan alamat e-mel yang berbeza dari yang dikaitkan dengan akaun anda. Kami menerima beberapa surat berita yang kami tidak mendaftar untuk tetapi tidak ada spam tegar.

2. Tidak memilih mel.

Biasanya ia dibentangkan sebagai pilihan. Hanya dua syarikat yang memaksa kami untuk bersetuju menghantar surat sebelum kami boleh memesan hadiah mereka. (Itu sahaja, Sembilan Barat dan Beech-Nut!)

3. Baca komen.

Mereka berada di laman web seperti Heyitsfree.net dan Moneysavingmom.com dan bersamaan dengan ulasan pengguna. Orang ramai sangat bersuara tentang bagaimana (atau tidak) pautan, bentuk, dan surat-menyurat bekerja. Imbas mereka terlebih dahulu!

4. Fudge maklumat peribadi anda.

Ramai yang menawarkan nama dan tarikh lahir. Buat sesuatu supaya identiti anda tetap tersendiri.

Lagi dari Smart.com:

Lima laman web untuk mendapatkan barangan percuma

Dapatkan majalah terbaru Smart untuk lebih banyak petua dan cara untuk mencari hadiah percuma.

Simpanan kupon 

Untuk tawaran yang lebih hebat, lihat Hip2Save.com