Iklan terbaik pada tahun 2015: St. Bernard Geico, Teman Furever Android

Dari yang lucu hingga menyentuh, 2015 tidak begitu pendek pada iklan yang memberi impak besar.

Iklan terbaik pada 2015: Kuda kesepian Amazon dan banyak lagi

31 Dis.201503:39

Apa yang membuatkan kita ketawa? Apa yang membuatkan kita menangis? Menjelang tahun ini, kami sedang memandang ke belakang beberapa tempat yang paling tidak dapat dilupakan pada tahun ini.

Geico: Keluarga Tidak dapat dilepaskan

Pricoll web Geico menangkap landskap media yang berubah-ubah, mengejek dengan idea bahawa semua orang membenci menonton iklan sebelum kandungan mereka, cuba melangkau secepat mungkin.

Amazon: Lonely Horse

Tempat Amazon yang mengasyikkan untuk Amazon Prime membuktikan bahawa, terima kasih kepada kuasa telefon, kita boleh memesan apa-apa dan mendapatkannya dihantar semalaman.

Android: Friends Furever

Iklan Android Google menunjukkan bahawa anda tidak memerlukan kata-kata tunggal untuk mempunyai iklan lucu – tetapi termasuk haiwan comel dalam iklan anda tidak menyakiti.

Apple Music: ’90s Dance Party

Tempatnya mempunyai Mary J. Blige, Taraji P. Henson dan Kerry Washington, dan menunjukkan kimia semulajadi di antara bintang-bintang, yang menawarkan apa yang terasa seperti di dalam hati yang sebenar dalam kehidupan celebs yang dikasihi.

Nike: Lelaki pendek

Iklan kenangan Nike mengikuti seorang budak lelaki yang selalu bersedia untuk memainkan mana-mana sukan apabila dijemput, dan mendapati dirinya di tengah-tengah satu hari yang sibuk. Walau bagaimanapun, siapa yang akan menolak peluang untuk menggulingkan dengan Anthony Davis atau menangkap lulus dari Andrew Luck?

Majlis Ad: Semua orang Sama – Cinta Tidak Ada Label

PSA ini dari Ad Council memberi tumpuan kepada mempromosikan kepelbagaian dengan menunjukkan pasangan menerusi mesin X-ray, membuktikan bahawa jika kita boleh mendapatkan prejudis terdahulu, kita semua sama di bawah.

Snickers: “The Brady Bunch”

Commercial Snickers ‘Brady Bunch “mendapat nostalgia semua orang untuk’ 70s TV mengalir apabila Danny Trejo dan Steve Buscemi di mana secara digital dimasukkan ke dalam sitkom klasik.

Kedai polarisasi Krismas kedai Jerman telah meminta kita MENGAPA?!

20/02/201502:34

Loading...