Hari libur Kesyukuran bebas tekanan

Berfikir untuk menumbuk makan malam kalkun besar dengan mertua dan berlari bercuti? Anda tidak akan bersendirian. Setiap tahun, banyak keluarga memilih untuk mencipta kenangan Kesyukuran mereka di resort atau pelayaran. Lagipun, dengan anak-anak di luar sekolah, ia boleh menjadi peluang yang baik untuk percutian hujung minggu yang panjang dan tidak ditekankan sebelum musim cuti yang sibuk mencengkam penuh. Berikut adalah beberapa pusat peranginan yang menawarkan jadual keseronokan, penuh aktiviti sepanjang hujung minggu Kesyukuran yang panjang. Setiap hari percutian ini menjamin banyak masa keluarga dan, mungkin terbaik dari semua, anda boleh benar-benar bersyukur bahawa tidak akan benar-benar tidak memasak, membersihkan, atau tidur di tilam udara Bibi Sally.

Resort Pinehurst

Di mana: Pinehurst, N.C.

Mengapa: Kerana resort golf suci ini menghairankan mesra kanak-kanak (lihat ulasan kami), dan hujung minggu Kesyukuran menawarkan pelbagai peluang untuk keluarga berseronok bersama. Senarai hujung minggu termasuk bola sepak bendera, malam filem keluarga, tunggangan kereta, seni dan kraf, kuki menghias, s’more roasting, dan klinik golf “Fairways Family”. Pakej Kesyukuran bermula pada $ 155 setiap orang dan termasuk penginapan semalaman, hidangan Thanksgiving tradisional, sarapan pagi dan kemasukan ke Konsert Holiday Pops khas oleh Symphony North Carolina. Kanak-kanak 12 dan di bawah makan, tinggal, dan golf secara percuma dengan orang dewasa.

Otesaga Resort

Di mana: Cooperstown, N.Y.

Mengapa: Kerana hotel bersejarah ini menawarkan senarai besar kegiatan untuk seluruh keluarga dari 25 November hingga 29 November. Akan ada pertunjukan badut, filem malam kanak-kanak, cerita hantu, menghias cookie dan lain-lain aktiviti yang sesuai dengan usia. Terdapat juga sesi bingo keluarga dan tunggangan kuda yang ditarik oleh kuda melalui Cooperstown, rumah Hall of Fame Baseball. Santa dijadualkan membuat penampilan khas semasa sarapan pada pagi Sabtu. Pakej Weekend Thanksgiving Family dua malam bermula pada $ 575 setiap pasangan (tambah $ 120 setiap anak 5-12 dan $ 150 setiap remaja) dan termasuk penginapan, dua makan malam dan dua sarapan untuk setiap tetamu. Kanak-kanak 4 dan tinggal dan makan percuma.

Four Seasons Resort Scottsdale di Troon North

Di mana: Scottsdale, Ariz.

Mengapa: Kerana resort yang indah ini, yang terletak di Gurun Sonoran, kini menawarkan kesepakatan bebas malam ketiga yang meluas sepanjang hujung minggu Kesyukuran. Para tetamu boleh memanfaatkan pelbagai aktiviti keluarga percuma seperti kenaikan berpandu ke Pinnacle Peak, tenis dan Anak-anak sentiasa percuma untuk All Seasons daycamp.

Sawmill Creek Resort

Di mana: Sandusky, Ohio

Mengapa: Kerana hujung minggu kesyukuran adalah kick-off untuk Festival of Lights di resort Lake Erie ini. Keluarga boleh mengambil perjalanan hay melalui paparan lampu bercahaya kerana mereka mendengar klasik Krismas, atau mereka boleh jatuh ke Puan Claus untuk coklat panas, sari dan donat. Kanak-kanak boleh berenang di kolam renang dalaman, berjalan kaki di alam semulajadi atau pergi ke bilik permainan video. Terdapat juga pertandingan meletakkan dengan wain dan jus muncul sebagai hadiah, dan Santa akan berada di tangan melepaskan tongkat gula-gula. Pakej Thanksgiving dua malam untuk keluarga empat bermula pada $ 279 dan termasuk makan tengahari Kesyukuran, perjalanan pengangkutan, perjalanan hay, dan sarapan pada hari Jumaat. Malam tambahan boleh ditambah hanya $ 79.

Resort di Squaw Creek

Di mana: Lembah Olimpik, Calif.

Mengapa: Kerana pada hujung minggu yang panjang, resort Lake Tahoe ini akan melancarkan program Magical Memories tahunannya dengan upacara pencahayaan pokok dan pembukaan perkampungan roti halia. Setelah menikmati bufet Kesyukuran klasik, keluarga boleh mengambil bahagian dalam aktiviti bertema bercuti seperti tunggangan luncur, luncur ais, lagu dan lawatan dengan Santa. Kelab kanak-kanak Mountain Buddies yang diawasi menawarkan permainan papan, seni dan kerajinan, keseronokan di luar dan banyak lagi. Pakej Magical Bed and Breakfast bermula pada $ 179 malam dan termasuk penginapan untuk empat, sarapan pagi dan kebanyakan aktiviti.

KeyLime Cove Resort & Waterpark

Di mana: Gurnee, Ill.

Mengapa: Oleh kerana Thanksgiving ini, Santa akan melepak di taman air bertema Florida Keys yang baru ini, lengkap dengan tiub dan slaid badan, kolam gelombang dan sungai malas. Di tanah kering, orang dewasa boleh berehat di Paradise Mist Spa sementara orang muda dapat memenangi hadiah di arcade 8,000 kaki persegi. Pada hari Jumaat, terdapat Sunset Parade, upacara pencahayaan pohon (di mana “tropicool” Santa akan melawat di batang berenang). Khas Turki Dua Malam Malam Khas Toukie bermula pada $ 390 dan termasuk penginapan, empat laluan taman air, bufet Kesyukuran untuk empat, dan aktiviti kanak-kanak.

Salishan Spa & Golf Resort

Di mana: Pantai Gleneden, Ore.

Mengapa: Kerana Thanksgiving adalah peluang yang tepat untuk mencuba pondok mewah ini di pantai Oregon yang menakjubkan, yang mempunyai padang golf 18 lubang, spa, kolam renang dalaman dan gelanggang tenis. Kanak-kanak boleh menuju ke zon permainan untuk semua hiburan terkini termasuk Xbox 360 dan PlayStation 3, atau permainan klasik seperti hoki udara. Pakej Thanksgiving tiga malam bermula pada $ 399 dan termasuk penginapan dan bufet Kesyukuran (biasanya $ 40 setiap orang dewasa).

The Coeur d’Alene Resort

Di mana: Coeur d’Alene, Idaho

Mengapa: Kerana resort ini memaparkan pertunjukan Krismas yang mengagumkan dengan upacara pencahayaan pokok yang memaparkan pokok Krismas terbesar di dunia. Beribu-ribu lampu akan berkelip ke lagu Jingle Bells di Grand Fir 162 kaki yang lebih daripada dua kali lebih tinggi seperti pokok di Rockefeller Center. Keluarga dapat berjumpa dengan Frosty the Snowman sebelum menjelajah ke Kutub Utara untuk menyaksikan bunian menari, melawat kerja Santa dan menonton persembahan singa-panjang oleh seluruh kru Krismas. Pakej Lampu Pencahayaan dua malam bermula pada $ 485 dan termasuk penginapan, acara kembang api, dua tiket pelayaran dewasa ke North Pole (anak-anak pelayaran percuma), kredit makan $ 100 untuk sarapan pagi dan bufet Kesyukuran atau makan tengahari Ahad.

Stoweflake Mountain Resort & Spa

Di mana: Stowe, Vt.

Mengapa: Kerana resort gunung empat berlian ini menawarkan beban aktiviti berorientasi keluarga mulai dari hiking dan berbasikal untuk melihat bagaimana cider dibuat. Penginapan tiga malam termasuk sarapan setiap hari dan makan malam Kesyukuran tradisional bermula pada $ 429 seorang. Rizab pakej ini sebelum 1 Nov dan dapatkan malam keempat percuma.

WeJustGotBack.com adalah panduan dalam talian yang berwibawa untuk perancangan perjalanan keluarga. Tapak yang memenangi anugerah ini menampilkan ulasan hotel dan resort yang mesra kanak-kanak, nasihat perancangan pakar, tip perjalanan pembaca, panduan orang dalam destinasi, tawaran percutian dan banyak lagi. Langgan surat berita kami untuk mendengar mengenai spesial resort dan tawaran penjimatan wang yang eksklusif. Ikuti kami di Twitter di @WeJustGotBack.