Hadiah di mana sahaja: Aplikasi ini menyampaikan hadiah apabila diminta

Anda sedang dalam perjalanan ke barbeku, dan anda menyedari bahawa anda terlupa botol wain untuk tuan rumah anda di rumah. Anda bertemu sepupu pertama yang mengumumkan bahawa hari lahirnya. (Ack! Mengapa tidak dalam kalendar anda?) Atau hari Ibu dan anda mahu menghantar sesuatu yang istimewa, tetapi ibu anda tinggal lima negeri.

6 aplikasi bagus yang boleh anda gunakan untuk memesan hadiah

Jun.01.201503:58

Terdapat begitu banyak kesempatan pemberian hadiah yang boleh menyelinap ke atas anda, dan sekarang anda tidak perlu membuat lencongan untuk memburu sesuatu yang ketiga: Dengan ketuk atau leret atau dua, anda boleh menggunakan aplikasi untuk menghantar minit terakhir hadiah yang wow. Betul-betul, orang-orang yang sangat bagus. Pastikan aplikasi ini dipasang, sekiranya berlaku.

Zeel

Sama ada hari jadi saya, Hari Ibu, Hari Valentine, atau hari Selasa, tiada apa-apa – saya ulangi, apa-apa – yang saya lebih suka daripada urutan. Memesan satu – untuk diri sendiri, atau orang lain – hanya mendapat lebih mudah, terima kasih kepada Zeel. Ia dipanggil “Uber of Massages” untuk alasan yang baik: Anda memberitahu aplikasi di mana anda berada, jenis urut yang anda inginkan, dan apabila anda menginginkannya, dan apl itu mendapati anda ahli terapi urut yang diperiksa dan diperiksa hantar dia ke rumah anda. Anda membayar melalui aplikasi dan ganjaran dimasukkan, jadi tidak perlu meronta-ronta dengan wang tunai selepas menggosok anda.

2 aplikasi untuk membantu meneroka bandar-bandar baru, persekitaran

19.1.201302:13

Bouqs

Bouqs telah mencipta semula semua “pesanan pesanan bunga” dengan sibuk, orang bijak dalam fikiran. Mula-mula, mereka mempunyai kadar rata untuk bunga, dan jangan cuba menjualnya pada kotak gula-gula manis atau beruang Teddy. Kedua, penghantaran percuma: Tiada pengendalian misteri dan yuran perkapalan yang membuat harga yang anda fikir anda membayar untuk bunga memori yang jauh. Dan akhirnya, mereka memotong bunga pada hari mereka menyampaikannya. Ini memastikan bahawa bunga anda tiba sesingkat mungkin, dan bertahan selama beberapa hari. Dan anda boleh melakukannya sepanjang minggu terlebih dahulu melalui aplikasi, jadi Hari Ibu tidak menyelinap pada anda (sekali lagi).

Gyft

Saya mengesyaki bahawa sesiapa yang berkata “tidak menghabiskan semua dalam satu tempat” tidak pernah menikmati keseronokan mempunyai kad hadiah di tangan. Gyft menjadikannya mudah untuk menghantar kad e-hadiah melalui e-mel, teks atau mesej Facebook, supaya anda boleh menunjukkan kepada pihak yang tidak berkahwin dan masih memberi tetamu kehormatan sesuatu yang luar biasa. Pilih daripada lebih daripada 200 peruncit (Starbucks, iTunes, Home Depot, Gap, Authority Sports … senarai itu pergi), dan hantar beberapa saat. Gunakan aplikasi ini sebagai dompet maya untuk kad hadiah anda sendiri, jadi anda boleh mengeluarkannya daripada dompet anda yang menonjol.

Drizly

Ding dong, masa koktel! Drizly akan menyampaikan bir, wain, minuman keras dan semua tambahan yang diperlukan untuk pesta yang menyeronokkan atau acara istimewa, dalam masa satu jam. Menghantar hadiah adalah semudah memerintahkan sesuatu untuk diri anda – muncul untuk makan ulang tahun, dan bersiap-siap dengan pencuci mulut wain dengan pencuci mulut. Gunakan aplikasi anda untuk membayar (tiada tanda-tanda!) Dan hujung lelaki penghantaran – tiada wang tunai diperlukan. Pesanan minimum ialah $ 20, dan penghantaran adalah $ 5 (kecuali di New York, di mana ia percuma, untuk sekarang). Drizly boleh didapati dalam senarai bandar-bandar yang semakin berkembang (Austin, Baltimore, Seattle, Minneapolis dan Los Angeles, untuk beberapa nama), jadi masa yang baik boleh diberikan oleh semua.

Sesame

Sesame mengambil semua kerja daripada mengendalikan kotak bertema keseronokan hadiah anda pasti akan dinikmati. Setiap satu daripada lebih daripada 75 kotak hadiah bertemakan berpusat di sekitar minat (golf, berkebun, kraf bir, mixology), atau aktiviti yang menyeronokkan (membuat s’mores, mempunyai hari spa, perjalanan atau mengambil sendiri!). Ia semua disatukan, dan semudah menempah sebagai pizza, langsung dari aplikasinya. Hadiah bayi, terima kasih hadiah, atau pilihan Ibu Hari terakhir semuanya tersedia, dan masing-masing datang dengan “panduan kenikmatan” yang menerangkan apa yang ada di dalam.

2 aplikasi untuk membantu membuat perjalanan lebih cepat, lebih murah

May.24.201301:31

Kebangkitan Artefak

Semua orang tahu bahawa anda boleh menampar gambar pada cawan atau t-shirt dan memanggilnya hadiah. Tetapi jika anda mahu menghantar kenang-kenangan yang benar-benar indah yang akan dinikmati seumur hidup, ambil aplikasi Pemberontakan Artifak dan mula menatal. Mereka memudahkan untuk mengambil gambar dari cakera keras anda, Instagram, Dropbox atau roll foto telefon anda dan mengubahnya menjadi seni, buku memori, kalendar dan banyak lagi. Dimulakan oleh dua jurugambar, perkhidmatan ini mempunyai mata untuk stok kad, reka bentuk dan pembentangan yang membuat hadiah benar-benar istimewa untuk sesiapa sahaja, sama ada mereka sebagai pelindung atau nenek yang bangga. Foto digital sering merana pada telefon kami, tetapi dengan Pemberontakan Artifak anda akan dapat mengubahnya menjadi hadiah istimewa.

Apa-apa aplikasi hadiah lain yang anda suka gunakan? Izinkan saya tahu di dalam komen!