Foto ‘sedih Joe Biden’ memandang keluar tetingkap memancarkan meme lucu

WASHINGTON, DC - SEPTEMBER 18: US Vice-President Joe Biden looks on during a bilateral meeting between President Obama and President Petro Poroshenko...
Goodnight, moon.Pool / Today

Sama ada Naib Presiden Joe Biden gembira atau sedih, tindak balasnya agak ekspresif – dan mereka sering memakan makanan untuk meme Internet. Yang terbaru adalah “Sad Joe Biden,” di mana veep memandang ke luar jendela.

Banyak Sad Joe Biden memes muncul di Memegenerator.net, dengan naib presiden berkabung beberapa tragedi: Dia tidak mendapat set kereta api untuk Krismas, kelinci ayamnya melarikan diri, Ibu Negara tidak akan membiarkan dia makan tater tots kerana mereka tidak sihat. Sedih!

Perkhidmatan foto Getty Images menerbitkan gambar pada 18 September, selepas Biden dan Presiden Obama bertemu dengan Presiden Ukraine Petro Poroshenko di Pejabat Oval. Tetapi snap Biden kontemplatif menyebar lebih cepat hujung minggu ini selepas cawangan termasuk Buzzfeed dijemput pembaca untuk menyerahkan kapsyen.

Sumbangan lain yang tidak disengajakan Biden ke enjin meme Internet 2014 termasuk ketawa semasa alamat Negeri Kesatuan dan makan ais krim semasa memakai aviators dan wang berkelip. Dan pada musim luruh sahaja. Jadi, Joe – anda telah melakukannya dengan baik untuk Internet!