Etsy mendapat Groupon sendiri: Heartsy

Berita baik penagih Etsy! Sekiranya anda memasak sebahagian besar gaji anda pada satu atau beberapa barang licik di laman web penjual artis, kini anda boleh membeli lebih banyak lagi melalui laman web deal-of-the-day Heartsy.

Mengikut artikel tamu mengenai blog buatan tangan Handmadeology yang ditulis oleh Pepi’s Musings (yang menjual pada Etsy sebagai Rancangan Pepi), ia berfungsi seperti ini:

Sama seperti Groupon, Heartsy menghubungkan dengan penjual Etsy dan menawarkan produk mereka dengan diskaun sekurang-kurangnya 50%. Walaupun Groupon memecah hasil transaksi dengan peruncit, perkhidmatan Heartsy kini pada masa ini tetapi mereka merancang untuk menggabungkan fi urus niaga dalam masa terdekat apabila mereka berkembang.

Selepas saya menemui Heartsy, saya ingin tahu apa yang difikirkan masyarakat Etsy mengenainya. Saya mencari melalui forum dan mendapati ramai penjual dengan emosi bercampur. Mereka yang dipaparkan di Heartsy sebelum ini hanya mempunyai perkara yang hebat untuk mengatakannya, tetapi yang lain merasakan bahawa diskaun besar itu akan meninggalkan mereka tanpa apa-apa semasa memberikan produk mereka secara percuma. Sebagai orang matematik, ia benar-benar membuat saya tertanya-tanya apakah mereka betul. Ini mengingatkan saya tentang satu artikel yang saya baca di New York Times tahun lalu tentang melakukan matematik di Groupon dan memikirkan sama ada menyertai tawaran tersebut adalah baik untuk perniagaan anda atau tidak. Jadi dengan menggunakan model yang sama, saya memutuskan untuk melakukan perkara yang sama untuk Heartsy.

Jika anda seorang peniaga Etsy, periksa sekeping asal untuk melihat persamaan terperinci. Jadi adakah ia berbaloi? Seperti yang dijelaskan oleh TechCrunch, ia bergantung.

Inilah cara Heartsy berfungsi untuk pembeli, menurut laman web:

1. Kami menghantar tawaran eksklusif kepada barangan buatan tangan.

Setiap hari atau lebih kami menghantar e-mel kepada anda satu tawaran yang sangat diskaun untuk digunakan di kedai Etsy artis. Daftar untuk mendapatkan e-mel kami.

2. Klik untuk membeli perjanjian.

Beli tawaran kami dengan satu klik mudah. Anda akan menerima baucar anda dengan segera. Itulah yang mudah!

3. Gunakan baucar urus niaga anda pada bila-bila masa.

Selepas membeli perjanjian pada Heartsy, anda boleh menggunakannya pada bila-bila masa. Baucer bekerja di kedai Etsy yang menaja perjanjian itu.

BARU: Dapatkan $ 10 untuk setiap rakan yang anda rujuk.

Selepas anda membeli perjanjian itu, anda akan mendapat pautan unik untuk dikongsi. Anda akan mendapat $ 10 untuk dibelanjakan bersama kami untuk setiap rakan yang membeli perjanjian itu!

Ini boleh berbahaya.

Helen A.S. Popkin benar-benar percaya bahawa jika anda sangat baik, dan anda mati, anda pergi ke Etsy. Sehingga itu, sertai dia Facebook dan / atau Twitter, tidak akan anda?