Cheapisme: 25 perkara yang lebih murah di Whole Foods

Adakah Whole Foods mula menumpahkan reputasi “Whole Paycheck”? Penganalisis saham telah menyatakan tekanan ke bawah ke atas harga sebagai kedai runcit konvensional memperluaskan tawaran organik dan “semulajadi” mereka. Itu membawa kepada margin yang lebih rendah untuk Pasar Makanan Keseluruhan – dan tawar-menawar untuk pers yang tahu di mana hendak melihat. Dalam kaji selidik harga baru-baru ini, Cheapism.com menyumbangkan kepada 25 produk yang kos kurang daripada kesamaan mereka di Safeway berdekatan. Baca terus untuk mencari tahu apa yang mereka (dan menuju ke Cheapism untuk senarai lengkap Harga Makanan Seluruh).

pers who buy organic frozen vegetables will find peas and corn up to $1 cheaper at Whole Foods.
Pers yang membeli sayuran beku organik akan mendapati kacang polong dan jagung sehingga $ 1 lebih murah di Whole Foods.Hari ini

1. Susu organik. Jenama kedai 365 Hari Hayat bernilai menjanjikan penjimatan pada pelbagai barangan. Di sini ia mengetepikan jenama Safeway O Organics dengan harga $ 4,99 vs $ 5.29 galon.

2. Bukan susu tenusu. Pemilihan luas di Whole Foods termasuk Califia Farms almond susu untuk 60 sen kurang daripada item yang sama di Safeway. Supermarket konvensional membawa susu berasaskan nama jenama untuk $ 2.59, sedangkan Whole Foods menawarkan jenama kedai dengan harga $ 1.69.

3. mozzarella dicincang. Pengguna yang telah menaikkan alis mereka dengan kos keju di Whole Foods dengan selamat dapat mencapai kantong 16-ons sebanyak 365 hari harga mozzarella, yang berharga $ 3,99 berbanding $ 4,49 untuk jenama Luceway Safeway.

4. minyak zaitun tambahan dara. Ini mungkin nilai terbaik di Whole Foods: $ 4 dari sebotol minyak 33.8-ounce minyak zaitun, sama ada pers pilih konvensional atau organik.

5. Cuka balsamic organik. Untuk melengkapkan minyak zaitun, Whole Foods menawarkan 365 Daily Value balsamic untuk $ 3.69. Bandingkan dengan $ 6.29 untuk botol saiz O Organik yang sama di Safeway.

6. Bar pemakanan. Bergantung pada bar tenaga untuk dorongan antara makanan dengan cepat boleh menjadi kebiasaan mahal. Ia sedikit kurang begitu di Whole Foods, di mana Larabars menelan kos $ 1.29 daripada $ 1.50 dan bar Kind pergi $ 1.49 vs $ 1.67.

7. Popcorn organik. Pengguna berhati-hati dengan jagung yang diubahsuai secara genetik boleh mengunyah pada beg popcorn organik jenama untuk $ 1.99 berbanding dengan $ 2.69 di Safeway.

8. Pretzels. Pelanggan Seluruh Makanan mendapat lebih kurang, membayar $ 1,89 untuk beg 16-ons daripada 365 pretzel Harga Harian sehari-hari daripada $ 2.49 untuk 13 auns prasangka Safeway’s Snack Artist.

9. Sayuran beku organik. Sayuran konvensional lebih murah di Safeway, tetapi pers yang membeli organik akan mendapati kacang dan jagung sehingga $ 1 lebih murah di Whole Foods.

10. Quinoa organik. Mana-mana item yang organik dan agak tidak konvensional boleh dikenakan biaya kurang pada Whole Foods. Harga untuk beg 16-ons: $ 4.49 berbanding $ 5.19 di Safeway.

11. Sup ayam organik. Pada harga $ 1.99, broth label peribadi Whole Foods mengalahkan Safeway’s O Organics ($ 2.59) dan jenama Pasifik yang bahkan lebih mahal ($ 3.29 hingga $ 3.69).

12. Sos pasta organik. Ia membiayai $ 2,29 untuk mengatasinya spageti dengan 365 hari minum sos Harga dari Whole Foods, tabungan 50 sen berbanding balang saiz O Organik yang sama di Safeway.

13. Makaroni siku. Walaupun di Whole Foods, ia bernilai meraih beg 16-ons pasta untuk 99 sen, penjimatan kecil berbanding penawaran Safeway $ 1.29.

14. Pemanis organik. Gula perang ringan dijual $ 3.49 dan gula tepung untuk $ 3.99 berbanding $ 4.29 di Safeway. Ragi agave mentah datang dalam saiz yang berbeza di setiap kedai tetapi jumlah lebih sedikit daripada separuh harga setiap auns pada Makanan Keseluruhan.

15. Minyak kelapa organik. Pengguna beralih kepada minyak kelapa untuk memasak, melembapkan, seolah-olah semuanya di bawah matahari (secara harfiah – ia adalah pelindung matahari yang semula jadi). Sedangkan Safeway membawa jenama Spectrum untuk $ 8.39, Whole Foods termasuk balang dalam garisan 365 Hari Hayat Harga untuk $ 5.99.

16. Perasa organik. persisian mengisi semula pintu peti sejuk sebelum musim barbeku boleh keluar di hadapan di Whole Foods, di mana kosmetik jenama dan mustard kos kurang setiap auns daripada rakan-rakan O Organics mereka.

17. EnviroKidz bijirin. Dalam kes ini, bijirin organik Nature Nature’s path yang memerintahkan $ 3.79 di Safeway menjual untuk $ 2.99 di Whole Foods.

18. Mentega kacang. Keluarga yang melalui banyak mentega kacang boleh menjimatkan 20 sen pada setiap balang 18 ounce dengan memilih 365 Setiap Hari Nilai di atas Safeway Kitchens.

19. Bar sereal. Whole Foods mencatat kemenangan lain dengan kotak enam bar jenama-kedai untuk $ 1,99 vs lapan bar Eating Right untuk $ 2.99 di Safeway. Itu 33 sen berbanding 37 sen setiap bar.

20. Kertas tuala. Pakej lapan roll di Whole Foods bukan sahaja berharga 50 sen kurang daripada jenama Safeway Home; ia juga mengandungi hampir 45 kaki persegi tuala kertas.

21. Biskut anjing. Barisan produk haiwan kesayangan Whole Paws yang baru dilancarkan termasuk kotak biskut anjing 20-ons untuk $ 3,99. Safeway menjual biskut jenama Milkbone dalam kotak 24-ons untuk $ 4.99, meninggalkan Whole Foods dengan sedikit kelebihan.

22. Kacang keseluruhan panggang. Pengeluaran yang sama $ 5.99 membeli 16 auns badam di Whole Foods dan hanya 9 auns di Safeway.

23. Kentang russet organik. Pengguna yang telah melihat kentang yang disenaraikan di kalangan “Dirty Dozen” boleh pergi organik di Whole Foods untuk $ 1.49 per paun bukan $ 2 per paun di Safeway.

24. Keju krim. Mereka yang terus-terusan menghidangkan bagel atau menikmati kek keju akan menikmati sedikit rehat pada keju krim jenama, yang bernilai $ 1.69 vs $ 1.79.

25. Makanan tanpa beku yang tidak seimbang. Walaupun kaunter daging tidak akan menarik para pemburu murah, vegetarian akan mendapati pilihan pengganti murah, termasuk burger soya jenama kedai untuk 50 sen kurang daripada burger Boca.

Lebih dari Murahisme:

Laporan penuh mengenai Whole Foods 

Apa kedai runcit murah yang terbaik? 

Perbandingan penerbangan terbaik yang murah 

Adakah ping outlet sentiasa lebih murah daripada runcit? 

Loading...