Cheapism: Unit GPS terbaik yang murah

Apabila anda memandu jalan-jalan yang tidak dikenali atau mencari tempat berhampiran untuk mengisi tangki dan perut anda, ia membantu untuk mempunyai pesakit itu, semua suara GPS yang mengarahkan anda ke “keluar ke kanan,” atau, jika anda telah meneroka off-course, “membuat giliran undang-undang U apabila mungkin.”

Semakin suara itu datang dari telefon pintar, bukannya peranti yang berdiri sendiri. Dengan apl yang betul, kaca depan atau papan pemuka, dan pengecas kereta (jadi anda tidak mengalirkan bateri), anda mempunyai sistem navigasi yang murah. Jika anda tidak memiliki telefon pintar, anda boleh mencari GPS dipercayai dan mudah digunakan bermula kurang daripada $ 100.

Berikut adalah pilihan bajet teratas dari Cheapism.com.

  • The Garmin Nuvi 40LM (bermula dari $ 90) telah memperoleh kelulusan beratus-ratus pengulas dalam talian dengan arah yang cepat, tepat dan ciri-ciri menarik. Ia membolehkan anda tahu lorong mana yang anda perlu masuk, mengenal pasti jalan-jalan mengikut nama apabila memberitahu anda ke mana hendak beralih, memberi amaran kepada anda jika anda melebihi had laju, dan dimuatkan dengan lebih daripada 5 juta mata kepentingan. Harga pembelian termasuk kemas kini peta percuma untuk hayat peranti. (Di manakah boleh dibeli)
  • Garmin Nuvi 50 (bermula dari $ 80), seperti 40LM, telah mengagumkan pengguna dan pakar dengan ketepatan yang tepat dan antara muka mesra pengguna. Tetapi ia berbeza dari model itu di dua bahagian: Ia mempunyai skrin yang lebih besar yang mengukur 5 inci secara pepenjuru, berbanding dengan 4.3 inci, dan ia memerlukan pengguna membayar bayaran untuk kemas kini peta. Untuk mendapatkan langganan sepanjang hayat, pengguna mesti menaik taraf kepada 50LM, yang berharga lebih kurang $ 50 di Amazon. (Di manakah boleh dibeli)
  • TomTom Via 1405TM (bermula dari $ 114) menggabungkan bukan sahaja kemas kini peta percuma tetapi juga peringatan trafik seumur hidup untuk membantu pengguna mengelakkan kelewatan dalam masa nyata. Ulasan ambil perhatian bahawa model 4.3-inci ini mungkin mengambil masa satu minit untuk menghasilkan arah, tetapi pengguna biasanya boleh mengira laluan yang efisien yang faktor dalam perjalanan masa sebenar dan bahkan kecekapan bahan api. (Di manakah boleh dibeli)

Peta di peranti ini meliputi benua A.S., Hawaii, dan Puerto Rico. Model TomTom juga termasuk Alaska, Kanada, dan mengembangkan liputan Mexico, sedangkan Garmin mengenakan bayaran tambahan untuk liputan penuh A.S. dan Kanada. Pengguna boleh memuat turun mata menarik tambahan untuk menambah berjuta-juta hotel, stesen minyak, dan lain-lain yang disebut POI yang telah dipasang pada tiga unit. Semua Things Nav berafiliasi dengan penyedia peta Garmin tetapi menjelaskan cara menyesuaikan GPS dengan POI dari lokasi bersejarah ke lokasi kamera merah-cahaya.

Peranti ini mudah alih, tetapi bateri litium ion yang boleh dicas semula hanya berlangsung beberapa jam. Bagi pengguna yang jauh dari kenderaan mereka, Cheapism menyoroti penggunaan GPS yang berbeza: Bushnell BackTrack D-Tour (bermula pada $ 80). Rumah model ini berada di lokasi anda dan menjejaki tempat anda berada, jadi anda boleh mencari jalan kembali ke trailhead atau perkhemahan – atau, jika anda kurang di luar rumah, ke kereta anda di tempat parkir megamall. Pengguna yang membawanya berjalan, kenaikan, dan perjalanan jalanan mendapatkan sepakan untuk melihat laluan mereka yang diberikan pada aplikasi pemetaan apabila mereka kembali.

Kandungan berkaitan dari Cheapism:

Panduan membeli GPS murah

Tinjauan tayar sepanjang musim terbaik

Cadangan pembuka pintu garaj murah

Apakah hibrida murah yang terbaik?