Cheapism: Tilam udara terbaik di bawah $ 70

Oleh Kara Reinhardt, Cheapism.com

Ia kurang dari satu bulan sebelum Krismas, apabila anak-anak akan bersenang-senang di tempat tidur mereka – dengan syarat terdapat katil yang mencukupi. Jika anda mempunyai keluarga dan rakan-rakan yang datang untuk cuti, kasur udara kembung boleh membuat katil tetamu yang kos efektif. Walaupun visi-cita rasa gula mungkin menjadi regangan, orang yang tersayang boleh berehat dengan keselesaan relatif kurang dari $ 70.

Saiz menentukan harga sehingga ke tahap tertentu, tetapi anda boleh menemui tilam udara bersaiz queen dengan belanjawan. Ketinggian darat dari antara 5 dan 8 inci untuk berkhemah pada kira-kira 25 inci, setanding dengan ketinggian tilam dan spring box. Tilam udara yang lebih tinggi cenderung lebih mahal dan berasa lebih seperti katil. Ia juga mudah untuk berbaring dan bangun dari tilam yang mendekati ketinggian katil. Walau bagaimanapun, katil yang lebih pendek dan sempit berfungsi dengan baik untuk kanak-kanak kecil. Pastikan anda tidak pernah meletakkan bayi di atas tilam udara. Suruhanjaya Keselamatan Produk Pengguna memberi amaran bahawa permukaan lembut tilam udara menimbulkan risiko mati lemas.

Banyak tilam udara bajet datang dengan beberapa jenis pam termasuk. Pam elektrik terbina dalam adalah yang paling mudah digunakan: Cukup pasangkannya, pasangkannya, dan tontonkan tilam mengembung. (Pricier model kadang-kadang datang dengan kawalan jauh.) Pam berasingan kos $ 10 hingga $ 50 lebih, jadi jika anda membeli kasur tanpa pam, pastikan faktor yang.

Tilam udara kos rendah cenderung dibuat daripada vinil yang mudah dibersihkan, tebal seperti polyvinyl chloride, atau PVC. Ramai mempunyai permukaan teratas dengan tekstur lembut untuk mengelakkan gelongsor. Bilik-bilik udara berganda diterjemahkan ke tilam yang lebih kukuh (dan sering lebih mahal). Sesetengah tilam udara juga mengandungi “gegelung” yang menghubungkan bahagian atas dan bawah untuk membantu mengelakkan kendur.

Di bawah ini adalah pilihan atas Cheapism untuk tilam udara yang berpatutan.

  • Intex Airbed Queen Queenbed (bermula pada $ 50) adalah yang terbesar dalam senarai kami. Ia dibuat dengan dua bilik udara di atas satu sama lain, langkah 22 inci tinggi, dan mempunyai pam elektrik terbina dalam. Beratus ulasan pengguna menjamin keselesaan dan ketahanannya. (Di manakah boleh dibeli)
  • The Coleman SUV Quickbed (bermula dari $ 25) direka untuk dimuatkan di belakang kenderaan utiliti sukan. Pada 41 inci, ia hanya lebih luas daripada kembar, menjadikannya agak padat untuk dua orang. Para pengguna mendapati pilihan yang selesa, murah untuk berkemah kereta. (Di manakah boleh dibeli)
  • Coleman 4-in-1 serbaguna yang serba boleh (bermula dari $ 40) boleh berfungsi sebagai dua katil berkembar, zip bersama sebagai seorang raja, atau menumpuk sebagai satu katil berkembar tinggi. Penilai mengatakan ia berfungsi paling baik dalam konfigurasi berkembar. (Di manakah boleh dibeli)
  • The AeroBed Guest Choice Air Bed (bermula dari $ 58 untuk kembar, $ 65 untuk seorang ratu) datang dengan pam elektrik berdiri sendiri yang dengan cepat menaikkan tilam. Ulasan menganggapnya pilihan jangka pendek yang baik untuk tetamu bermalam. (Di manakah boleh dibeli)

Lebih dari Murahisme:

Kasut Udara Murah

Kamera Digital Murah

Pokok Krismas Murah dan Hiasan Holiday

Outlet ping vs. Retail