Cheapism: tapak kasut terbaik untuk persediaan bajet

Kenapa kita suka begitu banyak kasut? Ada sesuatu tentang sepasang kasut yang mengangkat semangat kita (dan kadangkala ketinggian kita) apabila kita memerlukannya. Jika kasut sesuai, ia sentiasa sesuai, tidak kira berapa berat badan yang kita dapati atau kalah. Jadi, apabila diatasi dengan nafsu kasut, kami berpaling kepada kasut kasut dalam talian kegemaran kami yang menawarkan kesenangan tanpa melanggar bank. Cheapism.com adalah laman web terbaik di bawah.

Tetapi pilih kedua-dua penjual dan kasut dengan bijak. “Jika anda membelanjakan $ 30 atau kurang,” memberi amaran kepada kasut dalam talian per Zaire Daley dari Los Angeles, “mereka pasti akan hancur dalam masa setahun.” Jika anda sengaja membeli sesuatu yang bergaya, bagaimanapun, jangka hayat kasut mungkin tidak relevan.

Beberapa kedai kasut e-dagang bajet menjual jenama yang tidak pernah anda dengar sementara vendor dalam talian lain seperti 6PM, DSW, Zappos, Gotham City Online dan Overstock.com menjual kasut jenama pada harga diskaun. Diskaun berbeza-beza secara meluas, dan keahlian yang menghasilkan simpanan tambahan kadangkala tersedia. Caj penghantaran juga berbeza-beza dan boleh menghapuskan wang yang disimpan pada kasut murah.

Setiap peruncit kasut dalam talian menawarkan faedah yang berlainan, tetapi dua harus bertaraf tinggi dalam senarai keutamaan anda. Pertama, kasut tidak selalunya sesuai, jadi pengembalian dana yang baik dan pertukaran dasar adalah penting. Kedua, pilih tapak dengan program ganjaran yang termasuk diskaun tambahan.

  1. Pilihan utama kami di antara laman e-dagang berorientasikan kasut adalah 6PM, yang melancarkan barisannya dengan pakaian dan aksesori. Penjual ini secara amnya menyiarkan harga terbaik, dan semasa tidak ada bursa, anda boleh kembali kasut yang tidak disengajakan dalam masa 30 hari (atas perbelanjaan anda) untuk pembayaran balik penuh. Pengiriman darat standard adalah percuma, kos penghantaran dua hari adalah $ 15, dan $ 25 membeli penghantaran dalam satu hari perniagaan pada pesanan yang ditempatkan sebelum 1 p.m. PST. Program ganjaran adalah percuma untuk menyertai dan mengedarkan mata untuk setiap dolar yang dihabiskan, jaring $ 10 off setelah anda mengumpulkan 400 mata.
  2. DSW hanya menjual kasut dan beg tangan, dan menduduki tempat kedua dalam senarai kami untuk pemilihannya yang besar, banyak barangan pembersihan, dan ganjaran wang. Terdapat kedai batu bata dan mortar di seluruh negara, tetapi kedai dalam talian adalah pertaruhan terbaik kasut kerana ia mempamerkan keseluruhan stok syarikat. Pesanan dalam talian melebihi $ 35 selalu menghantar ahli percuma dan ganjaran (percuma untuk mendaftar) layak untuk penghantaran percuma dan akses percuma ke sijil $ 10-off. Pulangan mudah: Hantar kembali kasut yang tidak disengajakan dalam masa 60 hari untuk bayaran balik penuh (tolak caj penghantaran $ 8.50) dan pertukaran adalah percuma.
  3. Zappos, peruncit kasut dalam talian sahaja yang juga membawa pakaian dan perkakas rumah, membuat namanya – dan mendapat tempat No 3 di senarai kami – dengan mudah, tidak ada pertanyaan yang diminta pulangan dan perkhidmatan pelanggan yang cemerlang. Bayaran balik penuh dibayar untuk pulangan yang dibuat sehingga satu tahun dari tarikh pembelian. Tetapi perkhidmatan mesra pelanggan datang pada harga: Diskaun adalah jarang dan tidak ada program ganjaran melainkan anda menggunakan kad Visa berjenama Zappos ($ 25 kembali dengan pembelian pertama).
  4. Gotham City Online menjual kasut jenama yang bergaya dan mewah dengan harga yang baik, strategi perniagaan yang mendarat tapak di No. 4 dalam senarai kami. Terdapat seksyen pelepasan di mana kasut (biasanya dari musim lalu) menjual sehingga 80 peratus off, tetapi kepekaan fesyen ke hadapan meninggalkan jabatan kasut olahraga sangat jarang. Penjual kasut dalam talian ini mengenakan kadar rata $ 4.99 untuk penghantaran dan penghantaran yang dibuat dalam masa 90 hari kapal percuma.
  5. Overstock.commenjual kasut, dan hampir segalanya. Tapak e-niaga yang diletakkan terakhir kerana pemilihan kasut terhad pada harga yang kompetitif tetapi tidak terlalu murah. Program ganjaran berharga $ 19,95 setiap tahun dan melayakkan anda 5 peratus daripada setiap pesanan, sehingga 40 peratus dari item tertentu, dan penghantaran percuma atas sebarang pesanan. Untuk bukan ahli, penghantaran adalah percuma atas pesanan melebihi $ 50. Bayaran balik percuma dihantar untuk kasut yang tidak dikembalikan dalam pembungkusan asal dalam masa 30 hari; Pasangan gantian dihantar untuk kasut yang cacat. 

Untuk melihat bagaimana vendor dalam talian ini mengukur dari segi pemilihan dan harga, kami memberi sepasang flat ballet wanita asas, kasut sukan wanita, dan kasut lelaki.

Pertama ialah Surga Steve Madden. Kami dapati ini dalam banyak warna (termasuk logam), tekstur (paten, harimau, ular, perhiasan) dan saiz di DSW, di mana mereka berharga $ 39,95. 6PM juga mempunyai pelbagai jenis saiz dan warna (tetapi tidak ada ular atau macan tutul) dan mengenakan bayaran sebanyak empat sen lagi. Overstock.com membawa gaya tertentu ini tetapi inventori terhad dan kasutnya dijual dengan harga yang relatif $ 58. Gotham City Online menjual flat ballet Steve Madden tetapi bukan versi yang kami cari; satu alternatif, Balet balet selaju dengan belakang elastik, boleh didapati dalam beberapa warna dan saiz untuk $ 35,99. Zappos tidak membawa kasut ini, sama ada, walaupun ia menyimpan stok Steve Madden yang lain pada titik harga yang lebih tinggi.

Seterusnya kita melihat ke dalam Nike Dual Fusion TR-2 untuk wanita. Kami melangkah di Gotham City Online tetapi memukul satu pada 6PM, yang kini stokinya dalam warna merah jambu (dua warna lain yang dijual) dan mengenakan bayaran $ 52.99. Zappos menjual kasut ini dengan harga $ 59.99, harga yang agak baik berbanding tag $ 73.99 di Overstock.com dan tag $ 74.95 di DSW.  

Kasut lelaki juga berjalan lancar – harga bijak, iaitu. Converse All-Stars adalah klasik sepanjang zaman dan Chuck Taylors tergelincir untuk musim panas. 6PM menjual kasut untuk $ 36,99, secara semulajadi (dua warna lagi dijual), manakala DSW menawarkan pilihan warna lebih besar untuk $ 44.95. Di Zappos anda akan membayar $ 55 untuk kasut yang sama. Overstock.com tidak membawa gaya slip-on, tetapi bahagian dasar rendah lace turun untuk $ 52,99, yang hampir tidak ada kesepakatan kerana anda boleh membelinya dari pengeluar secara langsung untuk hanya $ 50. Gotham City Online tidak menjual Converse All-Stars tetapi tidak membawa kelebihan Ed Hardy Dakota untuk $ 24.99.

Lebih Dari Cheapism.com:

Simpan dengan rahsia kod harga untuk 16 peruncit

Kedai terbaik untuk kasut kanak-kanak murah

Peruncit mana yang mempunyai dasar pemadanan harga terbaik?

25 item yang lebih murah di Whole Foods