Cheapism: Pemungut menunggang bajet yang terbaik

Tidak seperti menghabiskan waktu musim panas yang panas memanjat pemotong rumput di sekeliling halaman untuk membuat anda hangat dengan idea pemotong berkuda. Walaupun ia memerlukan lonjakan harga, ia pasti mengetatkan mesin pemotong berjalan kaki untuk rumput yang meliputi lebih daripada setengah ekar. Anda tidak perlu menaik taraf ke pemotong ZTR $ 2,500 yang dapat menghidupkan sepeser pun. Untuk kurang daripada $ 1,500, anda boleh mendapatkan di belakang roda traktor rumput yang dikaji dengan baik yang menjalankan bulatan di sekitar pemotong menekan lama anda.

Di sini adalah pilihan yang paling murah di kalangan mowers menunggang murah:

* The Ariens 960460056 (bermula pada $ 1,399) mempunyai kuasa 22 kuasa kuda, Briggs & Stratton kembar berkembar di bawah hud, di mana kebanyakan model bajet lain mempunyai enjin tunggal silinder. Dek pemotongan 46-inci yang luas dan jejari pusingan 16 inci membantu pengguna menyelesaikan tugas dalam pas yang lebih sedikit. Penilai berkata mereka boleh bergantung pada tahap yang dipotong walaupun mereka tidak berada di peringkat bawah. Ramai yang sangat menghargai keupayaan untuk memotong sebaliknya dan meletakkan mesin pada kawalan pelayaran. (Di manakah boleh dibeli)

* Pengrajin LT2500 (bermula pada $ 1,377) juga mempunyai dek pemotong 46 inci, kawalan pelayaran, dan enjin 22 hp, dalam kes ini Kohler tunggal silinder. Waranti selama lima tahun di atas bingkai dan jaminan seumur hidup di gandar depan seterika besi tambahan jaminan terhad dua tahun yang anda lihat pada mowers murah. Penilai mempertimbangkan traktor rumput ini nilai yang sangat baik untuk wang itu. (Di manakah boleh dibeli)

BERKAITAN: Pemanas elektrik dan gas murah yang terbaik

* The John Deere D105 (bermula dari $ 1,499) menaikkan ante pada pendahulunya yang sudah dikaji semula dengan transmisi automatik menggantikan sistem pemacu gear lama. Pengkaji pakar dan pengguna berkata ia mudah digunakan dan menilai jenama sebagai salah satu yang paling boleh dipercayai. Model ini mempunyai enjin 17.5 hp dan dek 42 inci yang menjanjikan ketepatan, dengan 13 ketinggian pemotongan yang berbeza antara 1 dan 4 inci. (Di manakah boleh dibeli)

* The Troy-Bilt Bronco (bermula pada $ 1,199) adalah pesaing lain yang kukuh, dengan spesifikasi di kawasan kejiranan yang sama – enjin Kohler 19 hp, dek pemotongan 42 inci, radius beralih 18 inci – tetapi harga ratusan dolar lebih rendah. Pakar dan pengguna melaporkan bahawa ia secara perlahan membuang keratan rumput dan mengendalikan dengan baik walaupun di bukit. (Di manakah boleh dibeli)

BERKAITAN: Ulasan penjana mudah alih dan cadangan

Mowers ini semua mempunyai beberapa jenis transmisi automatik, jadi bukannya beralih secara manual di antara kelajuan pre-set, anda boleh bergerak sepanjang kelajuan hingga maksimum, yang berkisar antara 5 hingga 5.5 mph dan 2.3 hingga 5.5 mph secara berbalik. Pengguna kadang-kadang merungut dalam ulasan dalam talian bahawa mesin-mesin ini (dengan pengecualian Ariens) tidak membalikkan sebaliknya, tetapi garis panduan dari Suruhanjaya Keselamatan Produk Pengguna tidak menggalakkan memotong balik.

BERKAITAN: perbandingan Lowe vs Home Depot

Sekiranya anda mempunyai kawasan yang sangat besar, carilah tangki gas yang lebih besar supaya anda tidak perlu mengisi ulang mid-mow. Model Ariens dan John Deere disenaraikan di sini memegang kira-kira 2.5 gelen, manakala Craftsman dan Troy-Bilt memegang kira-kira 1.5. Ini dan traktor rumput bajet lain melepaskan keratan rumput keluar ke tepi; kit mulching atau bagger biasanya kos tambahan.

Lebih dari Murahisme:

Laporan penuh mengenai mowers menunggang murah