Cheapism: Kerusi tinggi bajet terbaik

Kerusi tinggi mewah membangkitkan reka bentuk moden Denmark dan kerusi Tulip Eero Saarinen. Mereka bercampur-campur ke bilik-bilik gaya yang cermat daripada melekat seperti ibu jari sakit. Apa yang mereka tidak perlu lakukan adalah keselesaan atau keselamatan tambahan, dan mereka mungkin mempunyai ciri kurang daripada kerusi yang lebih murah. Anda boleh mencari kerusi tinggi yang selamat, selesa, mudah digunakan untuk $ 80 atau kurang. Dan anda tidak perlu mengalu-alukan makhluk cutesy atau warna-warna warnanya ke dalam ruang makan anda kecuali anda mahu.

Berikut adalah empat pilihan terbaik dari Cheapism.com.

· The Fisher-Price EZ Clean (bermula pada $ 80) bergantung kepada namanya, kata pengulas, dengan tali yang licin, bersalut yang lap dengan mudah dan tidak ada celah untuk mengumpul serbuk. Kerusi tinggi ini menyesuaikan kepada empat ketinggian yang berbeza, lipatan untuk penyimpanan, dan menyokong sehingga 50 paun. (Di manakah boleh dibeli) 

Graco Simple Switch 250
Graco Simple Switch 250Hari ini

· The Graco SimpleSwitch (bermula dari $ 70) mempunyai kaki yang boleh dilepas dan menukar kepada kerusi penggalak / makan, jadi ibu bapa tidak perlu membeli secara berasingan. Itu memperluaskan kehidupan kerusi sehingga seorang anak mencapai 60 pound, menjadikannya nilai yang sangat baik. Beberapa pengulas menghargai cara noda hilang ke corak tempat duduk. (Di manakah boleh dibeli) 

BERKAITAN: Cadangan stroller joging murah yang terbaik 

· The SpaceSaver Fisher-Price (bermula dari $ 50) duduk di atas kerusi tetap, bukan berdiri sendiri, namun ia direka bentuk untuk berfungsi seperti kerusi tinggi konvensional. Ia juga menjadi kerusi booster, menyesuaikan diri dengan tiga tahap yang berbeza, dan memegang kanak-kanak sehingga 50 paun. Hati-hati dengan amaran beberapa pengulas dan jangan gunakan kerusi ini di atas kerusi yang boleh hancur oleh tumpahan. (Di manakah boleh dibeli) 

· Masa Graco Meal (bermula pada $ 77) adalah dipuji untuk kemudahannya. Ibu bapa boleh menyesuaikan ketinggian tempat duduk kepada empat kedudukan yang berlainan dan melipat kerusi tinggi untuk menghalangnya. Roda membuat model ini mudah bergerak dan dikunci dengan selamat untuk waktu makan. Had berat adalah 40 paun. (Di manakah boleh dibeli) 

BERKAITAN: Adakah ping outlet sentiasa lebih murah daripada runcit? 

Mungkin perkara pertama yang dicari ketika membeli kerusi tinggi adalah meterai “JPMA Certified” dari Persatuan Pengilang Produk Juvenile. Ini bermakna kerusi tinggi telah diuji dan memenuhi standard keselamatan sukarela yang ditetapkan oleh ASTM International (dahulu Persatuan Pengujian dan Bahan Amerika). Di antara keperluan itu adalah satu abah-abah tiga mata, yang mengikat kanak-kanak dengan tali di sekeliling pinggang dan di antara kaki, tetapi pakar-pakar mengesyorkan abah-abah lima mata yang lebih selamat dengan tali di atas bahu, juga.

BERKAITAN: Kereta api payung bajet yang terbaik adalah yang terbaik? 

Semua kerusi tinggi yang disenaraikan di sini mempunyai kelebihan lima mata dan semua EZ Clean Fisher-Price boleh ditukar kepada abah-abah tiga mata apabila kanak-kanak lebih tua. Tempat duduk bersebelahan dengan tiga kedudukan yang berlainan untuk pemakanan botol yang mudah dan mempunyai pad tempat duduk mesin. Dulang (atau sisipan) adalah mesin pencuci pinggan selamat dan boleh dikeluarkan dengan hanya satu tangan. 

Tip keselamatan akhir: Sebelum membeli kerusi yang tinggi, periksa laman web Suruhanjaya Keselamatan Produk Pengguna untuk memastikan ia tidak ditarik semula.

Lebih dari Murahisme:

Laporan lengkap mengenai kerusi tinggi yang murah