Cheapism: Di mana untuk mencari kupon terbaik dalam talian

Dengan semua kupon dan tapak urus niaga harian yang berkembang hari ini, Cheapism.com telah mengumpulkan beberapa laman kupon terbaik untuk 2014. Lawan banjir e-mel dan temui kod diskaun yang sebenarnya berfungsi, menjimatkan masa, tenaga dan, tentu saja , wang.

ping with coupons can save you a bundle, especially if you look for deals online.
ping dengan kupon boleh menjimatkan bungkusan, terutama jika anda mencari tawaran dalam talian.Rick Bowmer / Hari ini

Tapak Kupon Terbaik

Coupons.com: Perintis kupon dan kegemaran tetap merupakan pilihan utama tahun ini kerana pemilihannya yang luas. Sebagai salah satu daripada sumber kupon dalam talian yang terbesar, ia memberi makan kepada banyak sekutu dan laman kupon lain. Coupons.com amat berguna untuk perjalanan runcit. Cari, “klip” dan kupon cetakan sebelum pergi ping.

Ibu Penjimat Wang: Resipi dan blog yang hidup di laman web ini hanyalah tambahan di atas pangkalan data kupon yang komprehensif. Isikan kupon mengikut tarikh peruncit, item atau tamat tempoh dan cetak sebelum anda pergi ke kedai. Tapak ini menarik dari aggregator utama lain seperti Coupons.com, serta peruncit individu seperti Target, jadi anda boleh mencari mereka semua dalam satu tempat. Ia kelihatan sedikit kemas pada penyemak imbas kami (versi Chrome 35) semasa kami menyemak baru-baru ini, tetapi dengan lebih daripada 5,250 kupon sukar untuk mengadu.

The Coupon Krazy Lady: Pangkalan data kupon mudah dibaca dan disusun, membuat kupon dan menyimpan wang dengan mudah. Cari mengikut nama atau jenis mengikut jenis kupon, atau pilih kedai untuk melihat semua kupon semasa. Anda juga boleh melayari tawaran curated untuk hari itu, membaca tip penjimatan wang, atau menyiarkan “membual” tentang perjalanan ping baru-baru ini di mana anda menyimpan (atau membuat) wang menggunakan kupon.

Tapak Tawaran Harian Terbaik

Sudah tentu, kami sebahagian daripada blog transaksi kami sendiri, tetapi jika anda mencari sesuatu yang lain, kami mencadangkan Yipit. Daripada menyisir berpuluh-puluh laman tawaran harian yang berbeza seperti Groupon, LivingSocial, Amazon Tempatan dan Tawaran Google, mendaftar untuk Yipit, agregator perjanjian harian yang berfungsi seperti Kayak tidak untuk tawaran perjalanan. Pemburu tawaran boleh melihat beratus-ratus tawaran harian disusun mengikut kategori dan lokasi di satu tapak sahaja. Kurangkan tawaran untuk melihat apa yang anda minati, sama ada tawaran restoran atau diskaun spa.

Tapak Kod Kupon Terbaik

Runcit Me Not: Sebelum menekan butang “submit order” dalam talian atau melangkah ke garisan di kedai runcit, periksa Runcit Me Tidak untuk kod promosi dan kupon. Laman web ini telah membuat senarai kami laman kupon terbaik selama empat tahun berjalan. Ia menganjurkan kod kupon dan spesial untuk beribu-ribu dalam talian dan fizikal dalam format yang mudah di mata. Setiap penyenaraian termasuk kadar kejayaan kod. Pengguna boleh memberikan setiap kod ibu jari atau ibu jari ke bawah untuk membolehkan orang lain mengetahui jika kupon berfungsi atau tidak, dan menyiarkan ulasan mengenai spesifik jika ada cetakan yang baik untuk promosi. Aplikasi mudah alih membolehkan anda mendayakan perkhidmatan lokasi dan memudahkan untuk mencari kupon semasa ping luar talian. Anda juga boleh menyimpan kedai dan kupon kegemaran anda dan menariknya dengan cepat kemudian.

DealNews: Tagline “Di mana setiap hari adalah Black Friday” mungkin sedikit peregangan, tetapi editor laman web itu menjejaki web untuk mengumpulkan jualan dan tawaran terbaik setiap hari. Surat berita harian mereka membuat anda tahu tentang jualan kilat terkini dan beberapa pembelian yang baik dalam pelbagai kategori seperti perjalanan, pakaian dan elektronik.

Slickdeals: Forum sentiasa aktif adalah acara utama di sini dan anda mungkin mendapati kod promo yang dikongsi di kalangan ahli lebih cepat daripada yang anda lakukan di laman web lain. Ahli forum agak cerdas, secara keseluruhan, dan laman web ini mempunyai komuniti yang ketat merasakannya. Para ahli membentangkan diri mereka untuk melaporkan kejayaan mereka apabila mencuba kod kupon atau skim simpanan wang, dan mereka sering bekerjasama untuk membantu orang lain mendapatkan tawaran terbaik. Laman ini tidak mempunyai tumpuan produk tertentu dan anda akan dapati ahli mengepos segala-galanya dari jualan pakaian dalam separuh ke promosi elektronik dan juga tawaran membuat wang, seperti membeli kad hadiah $ 100 untuk $ 82.

Sekiranya anda tidak mahu melancarkan forum, halaman depan menyoroti tawaran semasa yang paling hangat seperti yang dipilih oleh ahli. Perhatikan bahawa halaman kadang-kadang dikritik kerana menyerlahkan promosi yang membuat paling banyak wang untuk Slickdeals (tapak membuat wang apabila pengguna mengklik ke kedai dan membuat pembelian).

Bargain Tech: Jika anda mencari khusus untuk elektronik, Tech Bargains adalah sumber yang sangat baik. Walaupun jawatan tapak berkaitan dengan segala macam perkara, ia memberi tumpuan kepada mencari dan berkongsi kod kupon untuk komputer, monitor, telefon, kamera, TV dan elektronik lain.

Lebih dari Murahisme:

Kedai runcit murah yang terbaik 

Simpan dengan rahsia kod harga untuk 16 peruncit 

Apl kupon mudah alih terbaik 

10 diskaun yang tidak diingini anda tidak mahu ketinggalan