Cara paling mudah untuk melihat penurunan harga Amazon

Itulah Worth / Today

Jika anda cenderung untuk menggunakan Amazon untuk keperluan ping percutian anda, anda mungkin menyedari bahawa peruncit dalam talian kerap – dan sering secara senyap – menurunkan harga produknya. Itu bagus, tetapi bagaimana anda memerhatikan item yang anda berniat membeli sebaik sahaja ia hanya sedikit lebih murah – tanpa meletakkan terlalu banyak usaha?

Jika anda menggunakan penyemak imbas Chrome Google, maka anda boleh membiarkan sambungan percuma dipanggil That Worth Worth kerja keras.

Apa yang anda perlu lakukan ialah memuat turun pelanjutan melalui Kedai Web Chrome, pasangnya dan lupakannya – sehingga anda mahu mula menjejaki produk di Amazon (atau peruncit dalam talian lain yang disokong seperti Direct2Drive atau Steam).

Untuk menandakan item untuk penjejakan, lawati halaman produk pada peruncit yang disokong, kemudian klik pada ikon Yang Berharga yang akan muncul oleh bar URL anda. Ia akan meminta anda memasukkan harga sasaran – apa yang anda mahu bayar.

Anda boleh mengintip halaman produk yang dijejaki anda pada bila-bila masa dengan mengklik butang, untuk melihat sejauh mana sasaran harga anda diperolehi. Sebaik sahaja harga produk jatuh ke (atau di bawah) sasaran, anda akan menerima sedikit amaran di penjuru skrin anda.

Itulah Worth / Today

Itu sahaja! Usaha minimum, sedikit keseronokan, dan banyak kemudahan. Apa lagi yang anda mahukan?

Cerita yang berkaitan:

  • Apl iPhone Etsy akhirnya tersedia
  • Apl Android baharu menunjukkan tawaran berdekatan
  • Hanya apa yang akan membawa anda ke Internet?

Ingin lebih banyak berita berteknologi, pun bodoh atau pautan lucu? Anda akan mendapat banyak ketiganya jika anda bersaing dengan Rosa Golijan, penulis jawatan ini, dengan mengikutinya di Twitter, melanggan jawatan Facebooknya, atau mengelilinginya di Google+.

Loading...