5 tempat termurah untuk disewa di Amerika

Di pasaran hari ini, kesakitan penjual boleh menjadi keuntungan penyewa. Kawasan paling sukar dilanda krisis subprima adalah beberapa pasaran paling murah untuk disewa. Wichita, Kan., Memimpin senarai murah, di mana $ 470 membawa anda satu bilik tidur yang baru dengan pandangan ladang gandum terbuka.

Anda mungkin berfikir bahawa dengan orang yang kurang mampu untuk membeli, sewa sebenarnya akan mula bangkit, tetapi itu bukan cara ia berfungsi. Kekosongan sewa sebenarnya telah meningkat di 29 pasaran di seluruh negara, termasuk beberapa yang paling diingini, seperti Las Vegas, Palm Beach dan Orange County, California. Terdapat 350,000 hartanah sewa kosong.

Pemaju baru mengubah kondominium keras ke dalam unit sewa. Sebagai contoh, di Palm Beach, pemaju berpindah 4,200 kondominium ke dalam pasaran sewa. Di Dumbo, Brooklyn, dua perkembangan baru yang besar berubah menjadi sewa, menambah 144 unit sewa ke kejiranan kecil (99 Gold Street dan 133 Water Street).

Walau bagaimanapun, terdapat lebih banyak kelebihan untuk menyewa daripada mendapatkan tempat tinggal anda tidak mampu untuk membeli. Sebagai contoh, anda boleh menonton dari luar kerana pasaran jualan stabil. Anda tidak bertanggungjawab untuk penyelenggaraan. Ia juga merupakan pertarungan yang lebih baik jika anda fikir anda hanya akan berada di sana selama beberapa tahun; ia biasanya mengambil masa sekurang-kurangnya dua tahun untuk mendapatkan balik yuran broker barang dan kos penutupan. Dan, tentu saja, untuk orang yang kurang kredit yang sempurna, atau pekerjaan yang tidak pasti, itu adalah satu-satunya pilihan sekarang.

Berikut adalah lima tempat terbaik untuk disewa dengan murah:

1. Wichita, Kan.

Di sini anda boleh mendapatkan kaki 600 kaki persegi. Yuran golf dan kelab negara dimasukkan. Anda juga boleh menyertai pusat kecergasan dan salon penyamakan untuk kos yang kecil.

Beberapa fakta yang menyeronokkan tentang Wichita:

 • Dennis the Menace tinggal di pinggir bandar.
 • Pizza Hut bermula di Wichita dan asalnya telah dipindahkan ke kampus Negeri Wichita di mana anak-anak kolej kerap bertemu dan makan.
 • Wichita mempunyai 250 hari cahaya matahari setahun.

2. Oklahoma City

Di sini anda akan mendapat rumah 900 kaki persegi dengan gim mana-mana kecergasan die-keras akan membunuh, . Beberapa fakta yang menyeronokkan tentang Oklahoma City:

 • Oklahoma City mempunyai beberapa udara terbersih di negara ini.
 • Anda masih boleh melihat koboi sebenar di sini, dan ia adalah rumah kepada Hall of Fame Kebangsaan Koboi.
 • Jika anda gemuk dan ingin kehilangan berat badan, Datuk Bandar sendiri telah mencabar jutawan 1 jutanya untuk kehilangan satu juta pound!

3. Tulsa, Okla.

Anda boleh tinggal di sebuah bilik tidur baru yang berukuran 600 kaki persegi di kolam yang dipenuhi dengan itik untuk $ 520 sebulan. Apartmen ini terletak betul-betul di sebelah beberapa kelab golf dan negara.

Beberapa fakta yang menyeronokkan tentang Tulsa:

 • Tulsa mempunyai salah satu taman pizza / taman hiburan terbesar di dunia dengan piza semua-anda-boleh-makan dan semua-anda-boleh-naik kereta golek dan kereta bumper, dan bowling sehingga anda jatuh.
 • Tulsa juga mempunyai Oktoberfest terbesar di dunia di luar Jerman.

4. Knoxville, Tenn.

Beberapa fakta menyenangkan mengenai Knoxville:

 • Ia adalah rumah kepada senapang terkenal Davy Crockett, Old Betsy.
 • Boaters suka Knoxville. Seorang penunggang boleh membuat belayar dari Knoxville dan bergerak lebih dari 600 batu ke Sungai Ohio. Semua dikira, itu lebih daripada 1,000 kilometer perjalanan tanpa gangguan di perairan halus melalui beberapa negeri yang berbeza.

5. Dayton, Ohio

Anda mendapat satu bilik tidur 500 kaki persegi di tasik, dengan ruang letak kereta anda sendiri, dengan harga $ 570 sebulan. Paling penting, anda boleh menggunakan sebahagian daripada sewa bulanan anda ke arah bayaran pendahuluan jika anda memutuskan untuk membeli.

Beberapa fakta menyeronokkan tentang Dayton:

 • Bandar ini dibuat untuk pencipta. The Wright Brothers direka pesawat pertama mereka di sini.
 • Ciptaan lain yang dicipta di Dayton adalah daftar tunai, tangga, minuman pop-atas, projektor filem dan meter letak kereta.

Sekiranya tiada lokasi di atas menggelitik minat anda, berikut adalah senarai tempat-tempat mewah yang terbaik dengan harga tidak begitu mewah:

1. Palm Beach

Penyewa West Palm Beach melaporkan purata sewa turun $ 29 sebulan berbanding 12 bulan sebelumnya.

2. Orange County

The O.C. kini sedang mencari kekosongan 5 peratus, yang paling rendah sejak 2002. Dan sewa hanya naik 2 peratus pada tahun lepas, kurang daripada kos inflasi.

3. las vegas

Hampir 6,000 daripada 2,400 rumah yang disenaraikan untuk jualan bulan lalu kini disenaraikan sebagai sewa.

4.Wall Street, NYC

Sewa studio di bangunan doorman di daerah kewangan menurun sebanyak $ 503, kepada $ 2,559 sebulan.

5. St Petersburg, Fla.

Sewa turun .6 mata peratusan hanya pada suku terakhir.

Dan jika anda tertanya-tanya bagaimana hendak mencari sewa murah, berikut adalah beberapa petua:

 • Cari “For Rent” tanda-tanda yang telah berdiri selama berbulan-bulan.
 • Mainkan tuan-tuan tanah antara satu sama lain. Bawa iklan yang bersaing untuk pangsapuri yang sama dan murah di kawasan itu dan minta tuan tanah itu sepadan dengannya.
 • Minta barangan formor tuan rumah, seperti keahlian kelab kesihatan, permaidani baru, cat segar, gas dan elektrik percuma, dan juga TV percuma.
 • Minta pajakan atw atau tiga tahun. Ia akan mengunci kadar anda dan menjimatkan wang anda di jalan raya.
 • Dengan pembangunan baru, minta pembinaan khusus. Minta tuan rumah untuk mengurangkan sewa anda sehinggalah banging dan debu menetap.
 • Tanyakan sekatan towaive tuan rumah, seperti sekatan petak dan barbeku.
 • Bawa pendapatan anda, sejarah kredit dan surat rujukan anda. Ini leverage terbaik anda dalam perundingan.

Sekiranya anda tidak dapat memperoleh keuntungan dalam pasaran ini, anda tidak akan dapat memperolehnya. Ingat, setiap hari sifat-sifat ini kosong, pemiliknya kehilangan lebih banyak wang. Mereka memerlukan lebih banyak daripada yang anda perlukan, jadi pergi ke sana dan ambil diri anda mencuri!

Loading...