10 sarapan hotel percuma

Tidak ada persoalan bahawa hotel-hotel di tengah-tengah, termasuk suite penginapan yang diperpanjang, melakukan lebih banyak untuk menarik pelancong keluarga, terutamanya pada hujung minggu. Kolam renang dalaman, akses Wi-Fi dan peti sejuk dalam bilik adalah perkara biasa. Kebanyakan hotel di rantaian menawarkan sarapan percuma juga. Tetapi ketika datang untuk mendapatkan keluar keluarga untuk permulaan yang hebat, yang hotel menawarkan sarapan percuma yang terbaik?

“Kami meletakkan banyak penekanan terhadap sarapan pagi. Ada sesuatu yang istimewa dan menyeronokkan untuk merawat sarapan pagi yang biasanya tidak ada di rumah, “kata Diane Mayer, naib presiden Residence Inn dan pengurus jenama global. “Makanan memainkan peranan besar dalam tahap tenaga anda juga. Salah satu petikan kegemaran saya berasal dari pengembara percutian yang berkata, ‘Anda hanya gembira dengan anak yang paling kritis.’ “

“Anak-anak saya terbiasa dengan bangun dan makan dengan segera,” kata Lissa Poirot, editor eksekutif Family Vacation Critic, sumber pelancongan keluarga dalam talian. “Mempunyai bufet sarapan pagi bermakna saya boleh tergelincir di bawah dan mengambil sesuatu untuk menahan mereka sehingga kami bersedia untuk makan.” Dia juga menyarankan mencari hotel dengan tingkat concierge, yang menawarkan makanan ringan percuma, minuman, hors d’oeuvres dan kadang-kadang makanan.

Berikut adalah 10 hotel, termasuk tiga hartanah yang dimiliki secara bebas, dengan spread sarapan percuma yang terbaik untuk memastikan semua orang di krew anda.

Hyatt Place

Kue dapur baru yang termasuk sandwich sarapan, wafel, toast Perancis, pancake dan oatmeal-potong keluli. Anda juga akan menemui pilihan yang lebih mewah seperti roti panggang kayu manis kayu manis, walaupun sandwic Bagel Santa Fe dengan ham, telur, bayam dan chipotle mayo.

Embassy Suites

Anda akan mendapati pilihan sarapan pagi percuma, dimasak untuk pesanan, seperti telur dadar dan telur hancur yang dibuat di tempat. Item menu berbeza-beza, tetapi cari kegemaran kanak-kanak seperti penkek, bacon, muffin, jus dan bijirin.

Hampton Inn

Jenama hotel harga pertengahan pertama yang menawarkan sarapan kontinental percuma membuatkan keluarga terfikir dengan wafel, oat, telur, sosej dan buah-buahan segar. Di dalam beg sarapan pagi yang penuh dengan buah, muffin, kotak mint dan bar bijirin juga terdapat hari biasa.

Homewood Suites

Suite Start Hot Breakfast mempunyai kegemaran seperti telur hancur, bacon dan gulungan manis. Cari salsa buatan sendiri dan guacamole bersama dengan sayur-sayuran tepung dan kentang goreng. Quiches and make-your-own-wafles juga kegemaran kanak-kanak.

Residence Inn

Nikmati wafel, walaupun jenis rasanya seperti strawberi dan wafel coklat, dengan bar yang paling topping. Burritos sarapan pagi, sosej dan biskut telur dan telur Florentine berputar sepanjang minggu.

Country Inns & Suites

Anda akan menemui wafel, burritos dan omelet sarapan pagi, serta pilihan benua standard. Ada keluarga di mana sahaja? Kepala ke stesen ambil-pergi untuk minuman, buah-buahan dan bar granola saat Anda menuju ke pintu.

Element Hotels

Jenama eko-bijak Starwood menawarkan sarapan RISE sihat percuma harian untuk membantu keluarga memulakan hari mereka dengan betul. Mencari balutan panas, smoothie, granola, buah segar, kopi dan pastri gourmet.

Hotel Hershey – Hershey, Penn.

Pilih pakej keluarga dengan sarapan percuma dari bufet atau menu. Anda akan menemui omelets, wafel Belgium dan pastri di bufet. Atau lihat ke menu untuk tiga frittatas telur dengan brokoli, chorizo ​​dan keju cheddar, walaupun coklat brioche toast Perancis.  

Rochester Hotel – Durango, Colo.

Sarapan gourmet termasuk hidangan panas setiap hari, seperti asparagus dan telur hancur Swiss, serta buah segar, granola buatan sendiri, yogurt dan bijirin. Muffin buatan sendiri, scone dan coffeecakes melengkapkan pilihan.

Inn di Alameda – Santa Fe, N.M.

Sarapan Signature of Enchantment mempunyai barangan bakar dari beberapa kedai roti tempatan. Para pelancong yang bebas gluten dan vegan boleh menikmati frittatas bebas gluten dari ladang organik ke meja, roti bebas gluten dan cookies vegan, walaupun susu tanpa susu dan yogurt. 

Lebih banyak dalam TODAY Travel

  • 5 pelayaran keluarga bukan pada radar anda
  • 3 tips untuk percutian jatuh terjangkau
  • Itu Snap! Foto perjalanan dari seluruh dunia