Puan Paula Deen menunjukkan penurunan berat badan sebanyak 60 paun

Pada tahun sejak Paula Deen mengumumkan diagnosis kencing manisnya, chef celeb telah menurun lebih daripada 40 lbs. Tetapi Deen bukanlah satu-satunya yang diilhamkan untuk membuat perubahan: suaminya Michael Grover dan seluruh keluarga Deen menunjukkan penampilan baru mereka yang lebih langsing di dataran TODAY Rabu.

Dalam temu bual dengan Majalah People pada bulan Januari, Deen berkata bahawa dia dan keluarganya memutuskan untuk bersatu bersama, kehilangan 178 lbs bersama, dan Grover jatuh lebih daripada 60 lbs. pada tahun lepas.

Paula Deen
Paula Deen pada tahun 2007, meninggalkan, dan pada plaza TODAY pada tahun 2013 selepas kehilangan £ 40.Hari ini
Bobby Deen
Anak perempuan Paula Deen Jamie pada tahun 2006, meninggalkan, dan pada tahun 2013, selepas menurunkan £ 45. Hari ini
Bobby Deen
Anak Paula Deen Bobby pada tahun 2006, meninggalkan, dan pada tahun 2013 selepas mengekalkan penurunan berat badan 33 pound. Hari ini

Selepas diagnosisnya, Deen memberitahu Al Roker bahawa keluarganya tidak semestinya perlu memasak masakan ala-gaya cetakannya untuk menurunkan pound, tetapi sebaliknya perlu memberi tumpuan kepada kesederhanaan.

“Pada persembahan saya, anda tahu, saya berkongsi dengan anda semua resipi yang sedap dan menggemukkan ini, tetapi saya memberitahu orang-orang ‘dalam kesederhanaan,'” katanya pada masa itu.

Klik di sini untuk melihat resipi Paula Deen