Natalie: Kakak saya menipu saya untuk minum air kencing

Tiada apa-apa seperti persaingan saudara kecil – sekurang-kurangnya tidak seperti yang antara Natalie Morales dan kakaknya Patricia. 

Semasa HARI HARI INI pada hari Selasa, Natalie membincangkan zaman kanak-kanak dengan Willie dan Al, akhirnya menceritakan sebuah anekdot yang tidak dapat dijangkakan: Kakaknya yang dulu pernah menipu dia ke dalam air kencing.

“Adik kakak saya, kami telah melakukan pergaduhan besar … dia masuk dan berkata ‘Persembahan damai, mahu minum limau?'” Kata Natalie. “Kakak kakak saya membuatkan saya minum kencing!”

Kemudian pada waktu pagi, Patricia memanggil pertunjukan untuk menghadapi tuduhan adik perempuannya. Bagaimana dia memohon?

“Tiada pertandingan,” Patricia ketawa. “Natalie sentiasa anak muda dan saya sentiasa menghadapi masalah kerana melakukan segala-galanya.”

Natalie mengakui kedua-dua mereka bertengkar agak sedikit sebagai anak-anak, tetapi menambah bahawa mereka bernasib baik berkembang daripada itu.

“Kami mempunyai beberapa pergaduhan besar … Kami adalah dua adik beradik yang tidak berkecimpung, tapi kini kami saling mengasihi … sehingga hari ini,” Natalie bercanda. 

Apakah perkara yang paling buruk yang pernah dilakukan oleh adik anda kepada anda? Tweet @todayshow menggunakan #TODAYSiblingStories dan beritahu kami!

Loading...