Tunggu selesai! Buku Kathie Lee dan Hoda akhirnya memukul rak

Setelah menunggu lama, buku-buku baru kami Hoda Kotb dan Kathie Lee Gifford masing-masing kini tersedia.

Kathie Lee dan Hoda masing-masing mempunyai buku baru – pada hari yang sama!

Mac.06.201802:10

Buku baru Hoda, “Saya Sudah Mencintai Anda Sejak Selamanya,” adalah projek yang sangat dekat dengan hatinya dan diilhami oleh anak perempuannya yang berusia 1 tahun, Haley Joy.

Judul buku kanak-kanak itu berasal dari frasa yang Hoda Mama, seperti yang dikatakan Kathie Lee, memandangnya dalam jurnalnya sambil menunggu Haley.

“Kadang-kadang semua yang boleh anda lakukan ialah berdoa, berharap, berharap, inginkan, impian dan tunggu,” kata Hoda dalam video emosi pada episode Selasa Kathie Lee dan Hoda. “Saya tidak tahu apa yang penting sehingga (Haley) datang.”

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

“Saya Suka Kamu Selamanya Selamanya” oleh Hoda Kotb

$ 14Amazon

Kathie Lee “The Rock, the Road, dan Rabbi: Perjalanan Saya ke Jantung Kepercayaan Suci dan Tanah Di Mana Semua Bermula” mengisahkan empat perjalanannya ke Israel, dan pelajaran yang diperoleh dari setiap pengalaman. dengan Rabbi Jason Sobel, seorang rabbi mesian yang mengiringi Kathie Lee dalam perjalanan terakhirnya ke Israel.

“Saya tahu ada banyak tafsiran yang berbeza mengenai Alkitab, ini yang saya percaya adalah benar,” kata Kathie Lee.

Semua keuntungan dari buku Kathie Lee akan pergi ke Yayasan Rock and Road yang menyediakan dana untuk penerima untuk belajar di Tanah Suci.

“The Rock, the Road, dan Rabbi: Perjalanan Saya ke Jantung Kepercayaan Kitab Suci dan Tanah Di mana Semua Itu Bermula” oleh Kathie Lee Gifford

$ 15Amazon

“Saya Telah Mencintai Anda Sejak Selamanya” dan “The Rock, the Road, dan Rabbi: Perjalanan Saya ke Hati Kepercayaan Suci dan Tanah Di Mana Semua Bermula” akan dijual di Amazon dan di kedai-kedai hari ini.

Jika anda sedang mencari bacaan menarik lain, lihat senarai 12 cadangan buku terbaik Savannah Guthrie untuk penerbangan ke Pyeongchang, Korea Selatan.