Trisha Yearwood Sedia Bercakap ‘Hello Nashville, Selamat Dicintai Rumah’

Trisha Yearwood dan Garth Brooks merancang untuk kembali ke Nashville dengan cara yang agak ganjil: Dengan penyenaraian kawasan Yashwood’s Nashville untuk dijual dengan harga $ 2.2 juta.

Trisha Yearwood filmed her
Trisha Yearwood mempamerkan rancangan “Trisha’s Southern Kitchen” di rumahnya di Nashville. Kini rumah enam bilik tidur, enam bilik mandi untuk dijual. Hari ini

Pasangan ini mempunyai pangkalan di Oklahoma, di mana Brooks dan Yearwood menghabiskan sebahagian besar masa mereka untuk bertahun-tahun untuk kekal dekat dengan anak-anak Brooks dari perkahwinan pertamanya.

Walau bagaimanapun, dengan tamat pengajian anak perempuan bongsu Brooks, Brooks dan Yearwood dengan jelas bersedia untuk meningkatkan kehidupan hiburan mereka untuk mendirikan penuh.

Yearwood berkata ia tidak mudah memutuskan untuk menjual rumah di 9324 Concord Road di Brentwood. Beliau telah memiliki tempat itu sejak tahun 2000, lima tahun sebelum berkahwin dengan sahabat lama Brooks dan menubuhkan kem di Oklahoma.

Rumah itu juga di mana Yearwood telah mencatatkan rancangan TV Rangkaian Makanannya, “Trisha’s Southern Kitchen,” yang bermaksud dia sedang berunding dengan rangkaian mengenai cara mengendalikan penggambaran untuk episod musim depan.

Sebagai tambahan kepada dapur yang hebat untuk memasak dan memfilmkan, rumah bergaya enam bilik tidur, enam bilik mandi dengan gaya seragam dilantik dengan baik. Rumah ini termasuk suite utama dengan dua bilik mandi di tingkat utama, kerja penggilingan adat, dua pintu masuk berliku dan sebuah kolam.

Trisha Yearwood has listed her Nashville-area home for $2.2 million.
Trisha Yearwood telah menyenaraikan rumahnya di Nashville untuk $ 2.2 juta.Hari ini

Menurut laporan di The Tennessean, Brooks memiliki harta besar di utara Nashville dan pasangan itu memutuskan bahawa ia adalah bodoh untuk mengekalkan rumah Yearwood, juga.  

Selain itu, dengan pasangan negara superstar bersedia untuk melanda jalan raya lagi dan mengambil semula carta negara, rumah yang lebih sedikit untuk mengekalkan akan sesuai dengan fasa baru kehidupan mereka.

Dengan 150 juta jualan album, Brooks adalah salah seorang pemuzik terlaris sepanjang zaman. Yearwood cukup baik, juga telah menjual 12.5 juta rekod ke atas karirnya sendiri.

Lagi dari Zillow:

Jack Reacher Pengarang Beli Co-Op CEO Expedia

Sofia Vergara Membeli Villa Orly Beverly Hills

Selepas Jualan Rekod-Breaking, Fleur de Lys Sekarang untuk Disewa