Tilam sepanjang 12 kaki ini akan memenuhi seluruh keluarga anda dalam satu katil

Tilam bersaiz king adalah kemewahan tidur muktamad – atau jadi kami fikir.

Sekarang, terdapat sebuah kasur baru di bandar yang berharap untuk mengambil status yang didambakan itu. Tilam “saiz keluarga” dari Ace Collection adalah 144 inci yang luas (12 kaki) dan hampir dua kali ganda saiz tilam bersaiz king tradisional (mereka biasanya menjalankan lebar 76 inci). Cukup menarik, betul?

Jika katil bersaiz king tidak memotongnya lagi dan anda boleh menggunakan lebih banyak ruang untuk menyebarkan – seperti, katakanlah, apabila anak sekolah anda berjalan ke bilik anda pada pukul 2 pagi – tilam raksasa ini boleh menjadi perkara untuk menyelesaikannya kesengsaraan tidur. Tetapi sebelum terlalu melekat pada idea itu, pertimbangkan saiz bilik tidur anda (tilam saiz ini memerlukan ruang yang cukup luas) dan bajet anda (tilam akan membuat anda kembali $ 2,750 ditambah penghantaran dan cukai).

Ace Collection family size mattress
Tilam 12 kaki ini adalah dua kali ganda saiz katil bersaiz king tradisional.Ace Collection

Dan walaupun namanya mencadangkan tilam saiz keluarga direka bentuk untuk amalan perbalahan tidur bersama (ketika ibu bapa dan anak-anak tidur di satu tempat tidur), seorang wakil merek memberitahu TODAY Home yang tidak demikian. Ia menimbulkan persoalan, walaupun: Adalah lebih baik jika anda ingin berkongsi tempat tidur anda dengan yang lain penting dan anak-anak awak?

Walaupun lebih banyak ruang dapat memudahkan seluruh keluarga tidur dengan selesa, ibu bapa perlu sentiasa mengikut garis panduan tidur yang sihat untuk memastikan semua orang mendapat tidur malam yang selamat, menurut Michael H. Goodstein, MD, FAAP, seorang rakan Amerika Akademi Pediatrik (AAP) dan ahli Pasukan Petugas AAP mengenai SIDS.

Goodstein memberitahu HARI INI hari AAP tidak mengesyorkan perkongsian katil dengan bayi kurang daripada setahun dalam apa jua keadaan. “Kami mengesyorkan perkongsian bilik. Perkongsian bilik – di mana bayi itu dekat dengan ibu bapa, tetapi di permukaan tidur yang berasingan – telah ditunjukkan untuk mengurangkan risiko SIDS sehingga 50 peratus dan masih membenarkan kedekatan, ikatan dan penyusuan susu ibu yang berjaya, “katanya..

Bagaimana untuk menukar penutup selimut tanpa kehilangan fikiran anda

Nov.21.201700:48

Tilam dewasa biasanya kurang teguh berbanding rakan bedak mereka, Goodstein menjelaskan, dan tidak selamat untuk bayi. Segala-galanya dari headboard dewasa dan papan kaki untuk selimut dan bantal juga boleh menimbulkan risiko untuk bayi. “Tidak kira betapa besarnya katil, ibu bapa secara tidak sengaja boleh menggulung bayi mereka, menyebabkan asfiksia, terutama pada bayi muda yang tidak cukup kuat untuk bergerak dan melarikan diri dari berat orang dewasa,” kata Goodstein..

Apabila ia datang kepada kanak-kanak berusia lebih daripada 1 tahun, Goodstein menjelaskan, tidak ada cadangan standard yang berasaskan bukti untuk tidur bersama, jadi juri masih keluar sama ada tidur bersama bermanfaat atau tidak.

“Penggunaan katil di antara umur 1 dan 2 akan terus memberi faedah dari segi penahanan keselamatan, pencegahan tempat tidur jatuh, dan sebagainya. Namun, orang tua yang berbeza mempunyai gaya keibubapaan yang berbeza. Tugas kami sebagai doktor adalah untuk mewujudkan perkongsian dengan ibu bapa dan memberi mereka maklumat keselamatan supaya mereka dapat membuat keputusan mengenai bagaimana untuk meningkatkan anak-anak mereka untuk menjadi sihat dan selamat, “jelasnya..

Apa jua pendirian anda untuk tidur bersama dengan anak-anak yang lebih tua, anda tidak boleh menafikan bahawa memanjat – atau menyebar keluar – pada tilam 12 kaki bunyi agak sejuk!