Tide meletakkan putaran baru pada polong detergen: Gunakan sehingga 3 untuk mendapatkan perkara yang bersih

Jika anda seorang pengguna Tide Pods, inilah satu putaran baru mengenai perkara-perkara.

Menurut Procter & Gamble, yang memiliki Tide, satu-dan-yang mungkin tidak mencukupi untuk mendapatkan beban penuh bersih. Malah, syarikat itu sekarang mencadangkan supaya ia mungkin mengambil masa tiga pod untuk mendapatkan kerja yang dilakukan.

Pasang pasang kepada pengguna: Satu pod dobi mungkin tidak mencukupi

Jun.10.201601:06

“Ini jelas merupakan cara untuk meningkatkan jualan,” kata John Replogle, ketua eksekutif saingan Ketujuh Generasi Inc., kepada The Wall Street Journal mengenai cadangan itu. (Generasi Ketujuh melancarkan paket dobi sendiri pada tahun ini dan akan mencadangkan satu untuk kebanyakan beban dan mesin.)

“Kami mendapati bahawa orang memerlukan lebih jelas dalam menilai saiz beban mereka,” kata jurucakap P & G, Tracey Long dalam WSJ. “Mereka fikir ia adalah beban yang besar, tetapi ia sebenarnya merupakan beban yang lebih besar.”

Cadangan itu datang pada masa yang ingin tahu: Nota WSJ, pertumbuhan telah tetapi semuanya stagnan pada P & G, yang tidak mempunyai peluncuran produk hit sejak pod pertama keluar.

LEBIH: Kebenaran mengenai rambut: 10 perkara yang kita semua telah menjadi salah

Pandangan bahawa lebih banyak paket diperlukan untuk mendapatkan beban yang bersih resonates dengan barang-barang pembersih yang popular dari seluruh rumah. Sebagai contoh, syampu sering memberi nasihat bahawa seseorang itu harus “bilas dan ulangi,” tetapi seperti yang dilaporkan HARI INI baru-baru ini, jarang ada keperluan bagi sesiapa untuk mengulangi selepas mencuci sekali.

Lebih banyak kanak-kanak yang dicederakan dengan meminum cecair dobi

Apr.25.201603:18

Di samping itu, pengeluar peralatan memberitahu WSJ bahawa tidak ada bukti bahawa tiga paket harus menjadi norma. Sebaliknya, kata Jennifer Schoenegge, pengurus produk untuk unit perkakas GE, masalahnya ialah komposisi bahan kimia yang berbeza pencuci mungkin diperlukan untuk mesin pencuci kecekapan tinggi.

“Kami mendapat aduan mengenai mesin kecekapan tinggi yang tidak dibersihkan dengan cara pelanggan mengharapkan,” katanya dalam artikel itu.

Tetapi ini bukan kali pertama ditimbulkan kontroversi. Untuk satu perkara, kanak-kanak telah dikenali untuk mengira mereka untuk gula-gula, mendorong amaran tentang menjaga mereka daripada tangan kecil. Dan mereka lebih mahal daripada deterjen bukan pod; tiga dalam beban hampir 75 sen senaman deterjen, berbanding dengan 19 sen beban untuk cecair Tide sahaja.

LEBIH: Lebih banyak keracunan kanak-kanak akan memberi amaran baru cecair cucian cecair

Jadi, jika dua kali ganda atau tiga kali ganda pada penggunaan pod anda berbunyi baik kepada anda, pastikan anda tahu apa yang anda akan masuk sebelum anda mengambil yang jatuh.

Ikut Randee Dawn di Twitter.