Tetap tenang dan bersantai – 9 produk untuk membantu anda berehat di rumah

Kehidupan boleh berantakan dan tertekan, dan jika anda tidak mempunyai masa untuk berehat, ia bukan sahaja akan menyebabkan anda mengalami kegelisahan, tetapi boleh menjejaskan kesihatan anda dengan serius. Menurut Persatuan Psikologi Amerika, tekanan dapat menyebabkan segalanya dari sakit perut hingga masalah jantung jangka panjang.

Itulah sebabnya penting untuk mengambil beberapa nafas dalam dan zen keluar sekali dalam seketika. Sebagai penghormatan Hari Relaksasi Negara pada 15 Ogos, kami telah memilih 9 produk kegemaran kami yang akan membantu anda berehat selepas hari yang panjang. Percayalah kepada kami, walaupun sedikit penyejukan adalah baik untuk tubuh dan jiwa. Cuba dan lihat!

1. Lampin Garam Himalaya, Bungalow Rose, $ 38.99

Jadual lamp
Wayfair

Mewujudkan suasana yang tenang adalah penting untuk melegakan tekanan. Inilah sebabnya anda tidak melihat lampu pendarahan yang keras di spa. Lampu meja lembut seperti ini boleh memberikan jumlah cahaya yang menenangkan untuk beberapa zen yang hebat di rumah anda. Bonus lain untuk perkara ini: terbukti secara saintifik untuk bertindak seperti pembersih udara.

2. Santai Santai, Amazon Echo, $ 179.99

Amazon Echo
Amazon

Penyelidik telah menemui bahawa muzik dapat membantu mengurangkan stres, jadi engkol lagu apabila anda merasa cemas. Amazon Echo sangat bagus kerana anda dapat mengawalnya dengan suara anda – bangun dan menghidupkannya secara manual adalah satu perkara yang kurang perlu dibimbangi (terutamanya mudah jika anda mengambil mandi gelembung atau bekerja pada beberapa yoga yang menimbulkan masalah apabila anda ingat anda mahu muzik.)

Melihat tekanan anjing ini mencair kerana dia mendapat urut

Jul.08.201601:16

3. Floor Pod, Yogibo, $ 199

Lantai pod
Gary Sloan / Yogibo

Kadang-kadang anda hanya mahu meronta-ronta selepas hari yang panjang, dan kerusi beg kacang ini dari Yogibo adalah sempurna untuk itu. Gunakannya untuk membaca buku kegemaran, bermeditasi atau hanya bernafas.

4. Buku Pewarna Zen, Warna Me Tenang, $ 13.12

Warna Me Calm
Warna Me Tenang; Pengarang: Lacy Mucklow, Illustrator: Angela Porter; Race Point Publishing; 2014

Trend buku pewarna dewasa tidak akan di mana-mana tidak lama lagi terima kasih kepada buku-buku ‘menenangkan kesan, dan ini dibuat untuk membantu anda berehat. Salurkan kegelisahan anda untuk mencipta gambar yang cantik (tinggal di garis digalakkan tetapi tidak diperlukan).

Buzz Bobbie: 5 item Zen untuk musim panas yang menenangkan

Jun.10.201602:19

5. Lavender Spa Neck Roll Bantal, UncommonGoods, $ 44

Lavender neck roll pillow
UncommonGoods

Merasakan deria anda untuk bantal yang dicuci lavender yang sedap ini yang akan menyokong kepala dan leher anda apabila anda berasa rendah diri. Anda juga boleh memakainya dalam gelombang mikro atau peti sejuk untuk mengubahnya kepada suhu apa sahaja yang anda inginkan.

6. Relaksasi Fountain, Wildon Home, $ 109.99

Relaksasi fountain
Wayfair

Menjadi satu dengan alam semulajadi adalah satu cara yang baik untuk zon. Bahkan, alam yang aman seperti air mengalir telah terbukti dapat mengurangkan tekanan. Malangnya, kita semua tidak mempunyai akses kepada air terjun belakang rumah. Air pancut kecil seperti ini adalah alternatif yang hebat untuk persekitaran yang tenang – dan bahagian yang terbaik adalah bahawa anda tidak perlu meninggalkan ruang tamu anda.

BERKAITAN: 17 cara yang mudah untuk berehat – dari orang yang tahu bagaimana hendak berehat

7. Plush Throw, L.L.Bean, $ 29.95

Mewah throw
L.L.Bean

Anda tahu apabila anda tertekan dan hanya mahu bersembunyi di bawah selimut dan tidak pernah keluar? Ini super lembut dari L.L.Bean adalah sempurna untuk saat-saat tersebut. Sama ada anda memeluk di sofa atau di atas katil, ia sudah bersedia untuk selesa.

BERKAITAN: Adakah deria deria kunci untuk bersantai? Ujian saya dalam tangki terapung

8. Nap Robe, Brookstone, $ 69.99

Brookstone Nap Robe
Brookstone

Sukar untuk tidak selesa dan disokong dengan anda dibungkus dalam jubah yang selesa. Ini super lembut dari Brookstone memberikan anda perasaan yang mewah walaupun anda sedang mengunyah keju tekanan sambil dalam jam keempat anda pesta pesta Netflix.

9. Soothing Scent, Bath & Body Works, $ 22.50

Lavender candle
Bath & Body Works

Lavender telah terbukti secara saintifik untuk menghasilkan kesan menenangkan apabila ia dihirup, jadi mempunyai lilin seperti ini dari Bath & Body Works di tangan untuk masa-masa yang anda perlukan penyelesaian aromaterapi yang cepat.