Syarikat tempat tidur dalam talian muncul – yang mana yang terbaik untuk anda?

Mungkin – mungkin – anda tidak mempunyai untuk menjalankan jari anda ke atas sampel lembaran sebelum membeli tempat tidur.

Itulah beberapa syarikat tempat tidur dalam talian yang berharap, sekurang-kurangnya. Jenama seperti Parachute dan Crane & Canopy telah muncul dalam talian sejak beberapa tahun kebelakangan ini, menawarkan set lengkap tempat tidur dengan hanya klik butang. Tetapi mana yang sesuai untuk anda? HARI INI melihat beberapa jenama terkini untuk membuat keputusan lebih mudah.

Parasut: Yang terbaik untuk tidur eko-sedar

Payung terjun

Mungkin ia akan membantu anda tidur lebih baik pada waktu malam kerana mengetahui bahawa syarikat tempat tidur ini bangga dengan apa yang ia lakukan untuk melindungi planet ini. Mengikut laman web tersebut, bahan-bahan melepasi piawaian keselamatan dan perlindungan alam sekitar yang paling ketat (mereka bebas daripada sintetik dan bahan kimia), dan selimut bawah datang dari itik yang dirawat secara manusia. Bonus: Untuk setiap set Venice dijual, Parachute akan menghantar bedah pencegahan malaria kepada seseorang yang memerlukannya.

BERKAITAN: Berapa kerap anda perlu mencuci tempat tidur anda – dan cara yang betul untuk melakukannya

Linen berkualiti tinggi tidak mempunyai kiraan benang khusus – syarikat lebih suka menumpukan kepada kaliber benang dan proses pembuatan sebaliknya. Set tanpa lembaran atas (anda boleh membeli satu melalui syarikat secara berasingan) kerana mereka mendapati bahawa 40 peratus rakyat Amerika tidak biasanya menggunakannya. (“Mengapa membayar sesuatu yang tidak mungkin anda gunakan?” Mereka bertanya di laman web ini.)

Harga: Set helaian standard bermula pada $ 89, set stan mewah Venice bermula pada $ 219. Penghantaran adalah percuma.

Brooklinen: Terbaik untuk tidur mewah di bajet

Brooklinen

Kain Mesir lembut lembut yang digunakan dalam garis Brooklinen akan membantu mewujudkan tidur malam yang merosot, tetapi dengan set bermula pada $ 99, ia boleh didapati di sebahagian kecil daripada kos berbanding dengan banyak jenama mewah. Satu lagi perkara hebat tentang syarikat ini ialah reka bentuk yang mudah dan klasik, yang boleh anda campurkan dan dipadankan ketika membeli satu set.

Ulasan juga positif. Seorang pelanggan menulis di laman web, “Lembaran yang paling lembut, mudah dibeli, dengan harga yang paling berpatutan.” Dan ramai juga telah pergi keluar dari jalan mereka untuk memuji perkhidmatan pelanggan.

Harga: Set lembaran klasik bermula pada $ 99, set mewah bermula pada $ 129.

Crane & Canopy: Terbaik untuk tidur yang berwarna-warni

Crane & Company

Anda mungkin menyedari bahawa syarikat-syarikat tempat tidur dalam talian ini berpegang pada kebanyakan warna neutral, tetapi Crane & Canopy mempunyai pelbagai warna dan reka bentuk yang tersedia untuk kepingan dan selimut mereka. Sekeping kiraan 400 benang datang dalam pepejal seperti porselin hijau dan ungu plum, serta dalam kemasan sulaman berwarna-warni. Laman web ini menyatakan bahawa helaian klasik “akan berasa halus dan sutera licin dengan kulit anda.”

BERKAITAN: 9 petua untuk bilik tidur yang lebih sihat

Satu lagi ciri yang menyeronokkan? Perlindungan duvet Nova syarikat membantu anda membuat katil dengan cepat kerana penyelesaian dua-dalam-satu yang menggabungkan penutup dan lembaran rata. Tambahan pula, terdapat zip yang tersembunyi di tengah-tengah penutup yang menjadikannya lebih mudah untuk meletakkan selimut di sana.

Harga: Set lembaran mewah bermula pada $ 139 untuk penuh / ratu, selimut meliputi permulaan $ 99 untuk penuh / ratu

Casper: Terbaik untuk tidur berdarah panas

Casper

Anda mungkin pernah mendengar mengenai kasur Casper yang terkenal dengan pesanan mel, tetapi adakah anda tahu syarikat baru-baru ini telah menjual tempat tidur? Lembaran kiraan 200-thread dan sarung bantal direka untuk menjadi bernafas namun rasa mewah. Datang dalam dua pilihan warna – semua putih atau putih dengan trim kelabu – tempat tidur juga mempunyai beberapa maklumat pintar yang cantik termasuk label untuk menandakan akhir pendek pada penutup yang dipasang dan sampul penutup pada sarung bantal untuk memastikan segala-galanya di tempat pada waktu malam.

Seorang pengulas di laman web itu berkata bahagian kegemarannya yang tidur dengan set itu adalah bahawa dia tidak pernah tidur panas pada waktu malam. Satu lagi mengatakan bahawa kepingan “terasa seperti teddy bear lembut yang boleh saya pelukan sepanjang malam.”

Harga: Set adalah $ 180, potongan individu bermula pada $ 50; penghantaran percuma

Membeli tilam? Petua yang perlu anda ketahui sebelum anda membawanya pulang

Januari.25.201604:06

Loading...