Sniff ini! Bintang negara Luke Bryan kini mempunyai lilin sendiri

Album negara bintang Luke Lukas yang baru “Kill the Lights” memukul kedai-kedai pada hari Jumaat 7 Ogos, dan dalam perayaan pelepasan itu, Yankee Candle telah mencipta lilin edisi terhad khas untuk menghormatinya.

2015 CMT Music Awards - Arrivals
NASHVILLE, TN – JUN 10: Pemuzik Luke Bryan menghadiri anugerah 2015 CMT Music di Bridgestone Arena pada 10 Jun 2015 di Nashville, Tennessee. (Gambar oleh Jason Merritt / Getty Images)Jason Merritt / Getty Images

Jadi, semasa anda “membunuh lampu” di rumah anda sendiri dan mendengar lagu-lagu barunya, tempat anda boleh diterangi dengan cahaya lembut nyala api dan aroma yang diilhamkan oleh penyanyi “It’s My Night of the Night”.

Wangian bourbon vanila – salah satu daripada lima aroma baru syarikat untuk kejatuhan – akhirnya memutuskan sebagai sesuai untuk penyanyi itu, menurut seorang jurucakap Yankee Candle. Walaupun balang edisi terhad yang memaparkan Luke tidak akan tersedia untuk pembelian, anda boleh memasuki untuk memenangi satu dalam dua undian berasingan yang berlaku bulan ini.

Diberkati oleh Yankee Candle

Yang pertama, yang berlangsung hingga 6 Ogos, memberi peminat peluang untuk memenangi lilin dan CD “Kill The Lights” yang ditandatangani. Satu pemenang hadiah utama bertuah dari undian itu akan menerima keranjang hadiah yang menampilkan lilin, CD, dan gitar Luke Bryan yang ditandatangani. Loteri kedua akan berlangsung dari 7 hingga 28 Ogos, dan 1,500 pemenang akan menerima lilin edisi terhad.

Peminat juga akan dapat membeli album “Kill the Lights” di kedai Yankee Candle dan dalam talian di YankeeCandle.com/LukeBryan mulai hari Jumaat. Mereka yang membelinya di kedai-kedai akan menerima lilin vagon percuma Vanilla Bourbon hingga 16 Ogos.

Jenna Bush Hager menyertai Luke Bryan untuk rehat musim bunga

Mac.16.201504:51

“Kami teruja untuk bekerjasama dengan Universal Music Group Nashville mengenai pembebasan album ‘Kill the Lights’ dan lepasan lilin edisi terhad Luke Bryan,” kata Brad Wolansky, pengarah pengarah langsung, presiden dan ketua pegawai pemasaran di The Yankee Lantern Company , “Melalui peluang baru ini kami dapat menawarkan kedua-dua peminat Yankee Candle dan Luke Bryan cara yang unik untuk meraikan jenama kegemaran mereka pada masa yang sama.”