Sembunyikan keadaan kucar-kacir dengan gaya: 9 penyelesaian penyimpanan mainan D-I-Y yang kreatif

Sebilangan besar orang keibuan dikhaskan untuk meminta anak-anak membuang mainan mainan yang telah ditinggalkan mereka di seberang ruangan, dan walaupun begitu, ia boleh menjadi sukar untuk mencari cara yang estetika-menyenangkan untuk menyimpan angka aksi, buku dan haiwan boneka . Hentikan anak-anak yang mengancam untuk memusnahkan rumah anda dengan idea organisasi yang bergaya untuk semua jenis mainan. 

Laci bawah sofa

mainan storage
Hari ini

Pada penghujung hari, cuma mainkan mainan ke dalam laci simpanan genius The Golden Sycamore yang slaid di bawah sofa – dan kemudian runtuh di atasnya. Dapatkan arahan di The Golden Sycamore.

Rak buku ditutupi langsir

rak buku
Hari ini

Rak buku adalah penting untuk menyimpan mainan dan permainan, tetapi kekacauan visual di rak boleh mengurangkan ruang yang dianjurkan. Mencuri penyelesaian cemerlang Plumberry Pie: Gantung langsir mandi hiasan pada batang ketegangan untuk menutup kekacauan. Dapatkan arahan di Plumberry Pie.

Bekas batu mason haiwan

mainan storage
Hari ini

Kanak-kanak sebenarnya mahu mengambil krayon, angka tindakan dan apa sahaja yang mereka boleh masukkan di dalam balang simpanan comel ini, di atasnya dengan haiwan plastik yang dicat dengan semburan, dari A Bubbly Life. Dapatkan arahan di A Bubbly Life.

Penyimpanan dinding penanam bunga

mainan storage
Hari ini

Terima kasih kepada lapisan cat merah jambu yang ringkas, Lolly Jane menjadi penanam bunga logam ke dalam tong penyimpanan yang digantung di dinding yang indah untuk anak patung dan buku. Dapatkan arahan di Lolly Jane.

Peti melancarkan

penyimpanan solutions
Hari ini

Dua peti kayu setiap hari menjadi tong penyimpanan mainan yang menyeronokkan dan berfungsi dalam projek ini dari Ingrid of Now at Home Mom. Reka bentuk segi empat tepat yang dicat dengan papan tanda sangat sesuai untuk pelabelan, sementara kastor membuat mainan dari ruang ke bilik sekeping kek. Dapatkan arahan Ingrid dalam siaran tetamunya di The Dreamer DIY.

Tong mainan mandi

mainan storage
Hari ini

Jangan tunggu mainan mandi basah supaya kering sebelum anda menanggalkannya: Gerakkan lubang longkang ke dalam tong plastik dan gantungkannya di atas kereta api di atas tab mandi. Bonus: bakul plastik dengan mudah boleh ditukar untuk bekalan mandi mesra dewasa apabila tetamu bermalam tiba. Dapatkan arahan di Blue i Style.

Menggantung beg gelang

mainan storage
Hari ini

Gabungkan gerudi sulaman dan sisa kain untuk membuat karung comel dari Selalu Projek. S-cangkuk bergelung melalui perkakasan gelung membuat mudah untuk menggantung beg pada sistem rel supaya tangan kecil boleh menggugurkan mainan di dalamnya. Dapatkan arahan di Sentiasa Projek.

Bangku penjuru dengan gudang penyimpanan

Penyimpanan ideas
Hari ini

Sebuah bangku sudut berganda sebagai tempat penyimpanan untuk tong trek kereta api dan blok bangunan dalam projek ini dari I Heart Organizing.

Simpanan angka tindakan

mainan storage
Hari ini

Tentukan semula penyelenggaraan kasut yang lebih tinggi dengan menyusun dan Menghiasi Segala-galanya untuk menyimpan penyimpanan mudah ke koleksi tokoh superhero. Dapatkan arahan di Organize and Decorate Everything.

Versi artikel ini mula-mula muncul di iVillage.

Ellen Sturm Niz adalah seorang editor dan penulis hidup, keibubapaan, dan bekerja di New York City. Ikuti dia di Twitter, Pinterest, Tumblr, dan Google+.