Sekiranya anda memerlukan kami musim sejuk ini, kami akan duduk di kerusi bantal besar ini

Pernahkah anda menjatuhkan diri di sofa pada hujung hari yang panjang dan berfikir, “Ini baik-baik saja, tetapi saya boleh benar-benar pergi untuk bantal buih saiz katil trak? “

Sekiranya anda belum, kami yakin anda akan sekarang. Dan kami di sini untuk membantu anda membuat impian itu menjadi kenyataan.

Jadi apa tanda kerusi bantal yang baik? Yang paling penting, ia mendapat pengisi yang berkualiti yang sama-sama mengedarkan berat badan anda dan tidak memampatkan masa (ahem, bahawa kerusi beanbag sedih yang kini telah dibuang ke sudut bawah tanah anda). Idealnya, anda juga mahukan penutup yang boleh ditanggalkan yang tahan lama dan mudah dibasuh (ahem, sos pizza yang tidak menyenangkan di atas kerusi beanbag yang sama).

Taraf emas adalah LoveSac, awan pesanan pesanan ajaib dengan mengikuti kultus dan nama yang lucu. Sekiranya anda bersedia untuk pergi pada musim sejuk yang selesa ini, ia akan dijual pada minggu ini selama 20 peratus, dengan peningkatan sehingga 25 peratus pada akhir pekan Hari Veteran.

https://www.instagram.com/p/BXWL9AsAknE

Ya, itu mahal (BigOne 8 kaki lebar kos $ 1300). Tetapi, hei, mungkin ia hanya boleh menggantikan tempat tidur anda. Lagipun, 8 kaki adalah cukup besar untuk mengusung orang dewasa yang paling dewasa. Kami tidak akan memberitahu ortopedik anda jika anda tidak akan!

Jika anda masih belum bersedia untuk membuat jenis pelaburan, anda mempunyai pilihan. Jaxx 6-foot Cocoon, juga dijual seharga $ 229, mempunyai penarafan 4.5 bintang di Amazon. Anda pasti dapat mendapatkan alur kerja dari rumah ke tempat ini – hanya dapatkan salah satu dulang sarapan di dalam katil dan lampu yang baik, dan voila! Pejabat rumah segera. Bersiaplah untuk berkata, “Hei bos, fikiran jika saya bekerja dari rumah hari ini?” Lebih kerap.

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Jaxx 6-Foot Cocoon

$ 229Amazon

Jika semua yang anda perlukan adalah tempat yang selesa untuk menonton “Ini Kami,” kami mencadangkan Kerusi Bag Foam Bean 6-Kaki Comfy Sack. Ia $ 385 dan mempunyai 4 bintang yang dihormati di Amazon. Hanya ingat untuk membawa makanan ringan … sebaik sahaja anda menjejakkan kaki ke dalamnya, kami tidak boleh menjanjikan ia mudah untuk kembali.

Kaki Mengejar 6-Kaki Memori Foam Bean Bag Kerusi

$ 385Amazon

Dan jika anda suka berpelukan dengan syarikat anda, Big Joe XXL Bean Bag Chair cukup besar untuk duduk anda dan tetamu – terutama berguna jika anda mempunyai salah satu sofa mewah yang kelihatan cantik, tetapi berasa seperti kerusi bas sekolah. Kami menyokong sepenuhnya mempunyai “sofa prop” apabila apabila undang-undang anda jatuh, dan salah satu daripada ini untuk sesiapa yang cukup istimewa untuk menjadi sudu besar anda.

Big Joe XXL Bean Bag Chair in Suede

$ 179Amazon

Rindu gembira!

Ini pertama kali diterbitkan Nov. 6, 2017 di TODAY.com.