Sasaran melancarkan talian rumah minimalis baru – dan kami mahu semuanya

Tidak rahsia lagi bahawa kita mencintai Sasaran dan senarai label dalaman yang panjang (dan terus berkembang). Pada tahun lalu sahaja, ia melancarkan lebih daripada sedozen jenama eksklusif, termasuk Hearth & Hand dengan Magnolia oleh Chip dan Joanna Gaines, bintang-bintang “Fixer Upper” dan Universal Thread pakaian.

Sasaran
Sasaran

Peruncit mega itu telah melakukannya sekali lagi, kali ini melancarkan Made By Design, sebuah barisan barang-barang rumah yang bersifat asas yang dicemburui.

“Menyedari bahawa tetamu – terutama mereka yang mendirikan rumah pertama mereka – mengidam barang-barang berkualiti setiap hari yang akan memudahkan kehidupan mereka dan melengkapi gaya mereka yang sentiasa berubah – semuanya tanpa menjejaskan kemampuan,” kata kenyataan dari syarikat itu..

Barang-barang harian yang tinggi (tersedia di kedai-kedai Sasaran dan talian bermula 23 Jun) adalah impian minimalis.

Sasaran, everyday items
Sasaran

Estetis yang bersih, sederhana ini bertujuan untuk menggabungkan dengan sempurna dengan penemuan eklektik dari Opalhouse, pilihan moden dari Projek 62 dan banyak lagi. Tetapi sekalipun gaya anda memandang ke arah maksimalisme, anda akan tertekan untuk tidak jatuh cinta.

Sasaran
Sasaran

Koleksi yang luas ini menawarkan ke atas 750 pilihan tempat tidur, aksesori mandi, penyelesaian penyimpanan, alat dapur dan barangan perabot, antara peralatan dapur beechwood dan alat memasak keluli tahan karat untuk tuala dan kereta utiliti logam. Selain itu, ia mesra dompet – dengan harga bermula pada hanya $ 1. Item yang paling mahal, meja makan kayu asli, cincin pada $ 260, tetapi sebahagian besar keping kurang daripada $ 30!

Martha Stewart menunjukkan bagaimana untuk mendapatkan dapur anda

10 Januari04:53

Raksasa kotak besar juga menawarkan jaminan satu tahun ke atas semua produk Made By Design.

Sasaran, Made By Design
Sasaran

Garis ini bergaya, berfungsi dan berpatutan, yang bermaksud soalannya bukan jika ia akan dijual tetapi bila. Tebakan kami? Tidak lama selepas ia memulakan, jadi tetapkan peringatan pada 23 Jun dan masuk ke ping!