Rumah kontemporari Vince Vaughn yang sedang dijual – lihat di dalamnya!

Apabila dia tidak merosakkan majlis perkahwinan, pelakon Vince Vaughn terhempas di rumah Hollywood Hills kontemporari yang dimilikinya sejak 2014. Sekarang, tempat kaki persegi 2,890 berada di pasaran dengan harga $ 2.695 juta.

Gambar: Vince Vaughn
Richard Shotwell / AP
Vince Vaughn House
MLS / Trulia

Sebelum ini milik pelakon dan model Kate Bosworth, tiga bilik tidur, tiga bilik mandi adalah lambang keren Hollywood. Dengan banyak cahaya matahari semulajadi dan dinding putih yang cerah, ia adalah tempat percutian yang ringan dan lapang.

Vince Vaughn House
MLS / Trulia

Rumah ini mempunyai pelan lantai terbuka, dengan lancar menghubungkan ruang makan dengan ruang tamu.

Vince Vaughn House
MLS / Trulia

Di dapur tukang masak, anda akan mendapati kabinet putih yang bersih dan countertop, peralatan profesional dan tingkap besar yang menghadap ke halaman belakang patio yang cantik.

Mengintip ke rumah selebriti untuk dijual

Jun.07.201200:00

Vince Vaughn House
MLS / Trulia

Di tingkat atas di retret tuan rumah, terdapat kawasan duduk yang selesa, dua almari besar dan akses ke balkoni. Terdapat juga mandian spa seperti vanity marmar Carrara berganda dan tab mandi yang hanya memohon untuk tenggelam ke dalam.

Vince Vaughn House
MLS / Trulia
Vince Vaughn House
MLS / Trulia

Tetapi jika anda merasa bersemangat untuk pengalaman air sejuk, kembali ke kolam putar untuk berenang atau berenang. Dan di luar mempunyai ruang tamu yang lain di mana anda boleh menikmati pemandangan canyon sambil meringkuk di atas perabot luaran.

Vince Vaughn House
MLS / Trulia

Lihat lebih banyak gambar harta tanah hebat ini di Trulia.

21 foto

Tayangan slaid

Lihat di dalam rumah selebriti

Dari pad bergaya Meg Ryan yang padu ke rumah Obama selepas Rumah Putih, inilah pandangan anda di dalam rumah-rumah hebat selebriti.