Rumah Johnny’s Heeeeere! Lihat rumah agam Malibu yang luar biasa malam kelmarin

Heeeeere’s Johnny Carson … dan rumahnya yang luar biasa!

Estet Malibu yang mewah di mana penghibur yang terkenal, yang menjadi tuan rumah “The Tonight Show” dari tahun 1962 hingga 1992, hidup hanya memukul pasaran untuk $ 81.5 juta.

Johnny Carson on the
Johnny Carson menganjurkan “The Tonight Show.”REUTERS

Direka pada tahun 1978 oleh arkitek terkenal Ed Niles, rumah utama 7,083 kaki persegi mempunyai dua bilik tidur dan empat dan setengah bilik mandi (nombor yang agak kecil untuk harta besar itu), tetapi itu adalah butiran yang menjadikan kawasan yang rumit ini bernilai harga harga yang curam.

Johnny Carson's Malibu home for sale
Bayangkan pihak yang berlaku di sini!Mary E. Nichols

Ruang tamu berbentuk segi tiga mempunyai siling kaca 30 kaki tinggi dan arboretum dalaman – pokok yang tumbuh sepenuhnya terletak di dalam ruang yang aman..

Johnny Carson's Malibu home for sale
Ya, pokok itu tumbuh di dalam rumah.Mary E. Nichols

Batu aslinya meliputi lantai, dan tembok dalaman dan tembok-perapian yang tenggelam memanas ruangan. Sebuah tangga mengarah ke lounge atas yang mempunyai bar yang diilhamkan oleh Asia.

Johnny Carson's Malibu home for sale
Sekiranya dinding boleh bercakap!Mary E. Nichols

Kami hanya boleh membayangkan pihak-pihak yang dibuang ke harta benda ini semasa Carson tinggal di sana. Ruang makan formal yang sun-sunbed akan menjadi tempat yang sempurna untuk makan malam yang elegan dengan rakan-rakan, manakala tempat hiburan yang lebih rendah – yang termasuk lounge luaran, bilik media dan bar, ruang bawah tanah wain dan ruang makan dalaman / luaran – akan menjadi lebih ideal untuk lebih besar kumpulan orang.

Rakaman Johnny Carson klasik hits iTunes

Jul.23.201303:30

Di tingkat atas, keseluruhan tingkat kedua terdiri daripada suite master mewah yang mempunyai bilik mandi dan bilik mandi, almari pakaian dan dua pejabat berasingan.

Johnny Carson's Malibu home for sale
Bilik tidur utama tidak terlalu lusuh.Mary E. Nichols

Rumah ini terletak di empat kawasan ekar yang indah, yang menawarkan pemandangan panorama Lautan Pasifik dan pantai serta akses pantai. Air terjun dan kolam koi yang mengalir di hartanah juga menyediakan pemandangan indah di luar. Dan jika anda sedang aktif, terdapat kolam renang air asin, gimnasium, bilik persalinan dan gelanggang tenis kejohanan dengan kawasan tontonan di mana Carson diketahui telah menikmati perlawanan yang tidak terhingga.

Johnny Carson's Malibu home for sale
Sekarang itulah pandangan.Mary E. Nichols

Rumah tamu, paviliun dua bilik tidur dan dapur luaran juga ada di hartanah.

Menurut siaran akhbar yang dikeluarkan ke TODAY Home, ladang yang dipanggil Carson selama hampir 20 tahun akan disenaraikan buat kali pertama dalam sedekad. Pemilik semasa adalah pengeluar filem Sidney Kimmel dan isterinya, Caroline.

Hartanah ini disenaraikan oleh Linda May dari Hilton & Hyland dan Chris Cortazzo dari Coldwell Banker Global Luxury.

Loading...