Rumah Jennifer Aniston sama seperti dia

“Jika saya bukan seorang pelakon, saya mahu menjadi seorang pereka,” Jennifer Aniston mengakui dalam temu ramah baru dengan Architectural Digest untuk isu majalah Mac. Bintang ‘Kawan’ itu menunjukkan rumah Bel-Air yang cantik dengan sahamnya bersama suaminya Justin Theroux dan tiga anjing mereka, dan menilai dari pilihan reka bentuk dalamannya, dia pasti mempunyai bakat.

Jennifer Aniston house
Jennifer Aniston suka bahan seperti kayu, batu, dan gangsa, menurut pereka dalamannya.Alexi Lubomirski / Architectural Digest

Aniston memperoleh rumah pertengahan abad 1965 pada tahun 2011 dan meminta bantuan pereka dalaman Stephen Shadley yang bekerja dengannya di rumah L.A..

“Jen ditarik ke kayu, batu, dan gangsa, bahan yang mempunyai bahan dan kedalaman sebenar,” kata Shadley. “Tidak kira betapa cantik atau glamor sesuatu, ia perlu hangat dan menarik.”

Jennifer Aniston mengutuk ‘penyembelihan lemak, mencemarkan badan, mengeluh tanpa anak’

Ogos.14.201700:42

Dan menjemputnya. Rumah itu mempunyai campuran kertas dinding yang dicat dengan tangan, karpet sutera, perabot tengah dan lukisan Abstrak Expressionist – Aniston kelihatan menggambarkan sebagai “Dunia Lama Bertemu Dunia Baru.”

“Ada sesuatu tentang memilih kain dan kemasan yang memberi makan kepada jiwa saya,” katanya.

Jennifer Aniston house
Reka bentuk moden abad tengah mempunyai banyak tingkap.Ty Cole / Architectural Digest

Di luar, kawasan-kawasan landskap yang sempurna mengelilingi siri bilik-bilik, bilik-bilik teres dan taman-taman poket yang diinspirasi oleh Asia yang dicipta oleh pereka taman Marcello Villano dan arkitek landskap Anne Attinger.

Jennifer Aniston house
Latar belakang Zen sama indahnya dengan hiasan dalaman.Ty Cole / Architectural Digest

Kolam berkilauan terletak di halaman belakang dan bertindak sebagai tarikan utama luaran. Pasangan itu menjemput Ahad untuk bertugas di sana, memasak dan bermain-main dengan kawan-kawan. “Kami meletakkan bar taco min, dan cili cukup baik dalam bulan-bulan yang lebih sejuk,” kata Aniston.

Lihat evolusi rambut Jennifer Aniston

Apr.27.201700:56

Sama ada anda berada di dalam atau di luar rumah, anda akan dapat melihat pemandangan bandar yang di bawah ini. Namun, ia tersebar dengan sempurna sehingga anda masih merasa seperti anda mempunyai privasi – pastinya sesuatu yang disukai oleh Amerika.

Jennifer Aniston house
Architectural Digest

Lihat lebih banyak gambar harta pusaka yang indah di Aniston dalam edisi terbaru Architectural Digest.