Rumah bekas Beverly Hills Ellen DeGeneres dijual – lihat di dalamnya

Dengan lebih dari 8,000 kaki persegi yang indah untuk menari di sekitar, mudah untuk melihat mengapa Ellen DeGeneres pernah memanggil rumah mansion Beverly Hills ini.

Dikenali sebagai Skouras Residence, rumah itu dibina pada tahun 1956 oleh arkitek selebriti Hal Leavitt, dan mempunyai perincian pertengahan abad pertengahan. Sebelum DeGeneres tinggal di sana, ia dimiliki dan dikemaskini oleh pereka dalaman Kelly Wearstler, jadi tidak perlu dikatakan ruang itu dipoles dengan sempurna.

Ellen DeGeneres home
Pedalaman rumah itu direka dengan sengaja. Fakta gembira: DeGeneres telah berkata dia mahu menjadi pereka dalaman ketika dia berusia 13 tahun.Simon Berlyn

Terletak di belakang pintu privasi, rumah satu tingkat dikelilingi oleh landskap yang subur dan pemandangan bandar.

Di dalam, laluan masuk yang cerah membawa kepada ruang tamu yang terang dan lapang yang mempunyai perapian moden dan bar. Terdapat juga sebuah bilik makan yang besar yang dibuka ke halaman luar (untuk ketika anda menginginkan makanan yang jauh lebih jauh).

Ellen DeGeneres home
Bilik muzik: bawa DJ sendiri.Simon Berlyn

Lurus ke hadapan adalah bilik muzik, yang merupakan tempat yang bagus untuk piano (atau mungkin tempat di mana tWitch dalam hidup anda boleh boogie turun). Dan apabila anda sedang mencari ruang yang lebih tenang untuk berehat, terdapat sebuah perpustakaan yang selesa yang dipenuhi dengan rak buku dan pemandangan damai di halaman belakang.

Ellen DeGeneres home
Perpustakaan adalah tempat yang sempurna untuk memaparkan buku “Rumah” Ellen.Simon Berlyn

Dapur mempunyai hampir rasa industri dengan peralatan keluli tahan karat yang besar. Tidak seorang pun, tetapi dua pulau yang berdiri di tengah-tengah bilik menyediakan ruang tambahan untuk menyediakan makanan.

Terdapat juga pantri pelayan butik yang berakar dengan jubin bawah tanah gelap dan langit-langit terang.

Ellen DeGeneres home
DapurSimon Berlyn

Bilik keluarga, yang mempunyai TV skrin rata besar, terbuka ke dapur, jadi anda masih boleh memiliki syarikat semasa anda memasak jamuan.

Rumah ini mempunyai empat buah bilik tidur, termasuk suite utama yang mempunyai bilik mandi dan bilik mandinya (kerana hanya mempunyai pakaian dan pakaiannya tenggelam tidak cukup). Bilik ini mempunyai pemandangan yang menakjubkan dan juga melihat ke mata air di belakang rumah.

Ellen DeGeneres home
Halaman belakang mempunyai pemandangan yang menakjubkan dan kolam berkilauan.Simon Berlyn

Bercakap di halaman belakang … ia mendapat kolam renang, kawasan lounge dan bar, ditambah ruang duduk dengan perapian luar.

Rumah itu dipaparkan di dalam buku meja kopi “Rumah” DeGeneres, yang termasuk melihat terperinci di tujuh rumahnya, masa lalu dan sekarang. Dalam buku itu, dia menyampaikan mesej itu, “Anda tidak perlu mempunyai wang untuk merasai rasa yang baik.”

Ini mungkin benar. Tetapi jika anda mahu rumah ini, anda perlu mempunyai wang tunai. Ia kini berada di pasaran untuk $ 33.75 juta kekalahan.

Lihat lebih banyak gambar di Westside Estate Agency.