Resort keluarga yang besar ini mempunyai bilik bertema Disney, pelbagai pawagam dan banyak lagi

Masa untuk mengumpulkan 45 rakan dan ahli keluarga kegemaran anda kerana kami baru sahaja mendapati percutian kumpulan anda yang seterusnya.

Rumah bercuti bertemakan filem ini penuh dengan keajaiban filem

Ogos.30.201801:01

Walaupun hanya kira-kira 30 minit pemanduan ke Disney World, rumah percutian gila di Clermont, Florida, terasa seperti resort peribadi sendiri.

Terletak di atas tanah seluas 62 ekar, The Ever After Estate mempunyai lebih daripada 8,000 kaki persegi ruang yang sangat menyeronokkan.

Pernah After Estate
Anda boleh berbaring di kolam seperti lagun sementara anak-anak menikmati slaid air yang menghubungkan ke rumah. HomeAway

Setiap daripada 12 bilik tidur mempunyai tema tersendiri yang berkaitan dengan filem yang kita semua kenal dan suka.

Sebagai contoh, bilik “Harry Potter” akan membuat anda merasa seperti anda sedang tidur di Hogwarts.

Pernah After Estate
Accio, bercuti!HomeAway

Atau anda boleh tinggal di bilik “Star Wars”, yang mempunyai suasana ruang sejuk dan dilengkapi dengan C3P0 bersaiznya sendiri. Dan jika anda melihat dengan teliti, anda juga akan mendapati Han Solo beku di Carbonite.

Pernah After Estate
Mungkin ada pertarungan yang akan masuk ke bilik dengan Yoda.HomeAway

Pencinta komik akan menghargai ruang “Marvel vs. DC” yang pada dasarnya adalah lubang bola raksasa yang juga dilengkapi dengan slaid twisty dan sekumpulan wira komik kegemaran anda.

Pernah After Estate
Melawan lubang bola keluarga! HomeAway

Jika anda merasa sangat berdaya saing, terdapat bilik tidur Rocky Balboa dengan katil cincin tinju sendiri.

Pernah After Estate
Pernahkah anda tidur dalam cincin tinju sebelum ini?HomeAway

Dan “Ever After Estate” tidak akan lengkap tanpa bilik tidur dongeng. Bilik “Kecantikan dan Binatang” menampilkan poster dari filem animasi, kain kaya dan patung Lumière candelabra.

Pernah After Estate
Jadi tetamu kami!HomeAway

Rumah itu juga mempunyai kemudahan lain yang keren termasuk tidak satu, tetapi empat arcade permainan video, tunggangan karusel bermotor dan teater filem, kedua-dua dalaman dan luaran.

Pernah After Estate
Satu perkara yang pasti: Anda tidak akan pernah bosan di rumah ini.HomeAway

Terdapat juga gelanggang bola keranjang, padang bola sepak, lubang kuda, padang golf mini kelas 14-lubang komersial dan slaid gaya taman air yang membawa dari dek rumah ke kolam air terjun bertema lagun.

Pernah After Estate
Padang golf mini mempunyai 14 lubang bersenang-senang.HomeAway

Apabila tiba masanya untuk makan, anda dan kumpulan anda boleh memasak di salah satu daripada dua dapur tertutup atau luar yang berasingan.

Pernah After Estate
Dapur adalah seperti kisah dongeng.HomeAway

Harga untuk sewa yang anda boleh menempah di HomeAway, adalah $ 2,060 setiap malam secara purata, dan terdapat tempahan minimum tiga malam. Tetapi dengan rumah ini sejuk, akankah anda mahu pergi?

Rumah bertema bertema ini adalah rumah percutian paling gila yang pernah ada

Apr.24.201801:11