Pottery Barn mempunyai barisan perabot baru untuk menghias ruang-ruang kecil

Pottery Barn siap untuk membuktikan bahawa tiada ruang terlalu kecil untuk hiasan hebat.

Pada hari Jumaat, jenama rumah ikonik melancarkan bar “PB Apartment” barunya, yang menampilkan perabot, aksesori dan penyelesaian organisasi khusus untuk ruang kecil.

Tembikar Barn kitchen
Alec Hemer / Pottery Barn

Jenama ini terkenal dengan perabot yang sesuai dengan rumah-rumah pinggir bandar yang besar (iaitu meja gudang kayu dan sofa keratan yang membuat anda ingin mencairkannya), tetapi Apartment PB sebenarnya adalah retak kedua mereka untuk memenuhi keperluan ruang tamu yang terhad.

Pada tahun 2017, jenama itu melancarkan satu barisan perabot padat – termasuk sofa, gerai bar dan set bistro – khusus untuk rumah yang lebih kecil. Pangsapuri PB mengambil satu langkah lebih jauh dengan platform penjenamaan, laman web dan sosial media sendiri.

Pottery Barn

Perabot bersaiz kecil (dilaporkan 20-30 peratus lebih kecil daripada saiz purata Pottery Barn) menjadikan mereka lebih mudah diakses bagi pelanggan tanpa ruang lantai untuk ganti. Garis, secara keseluruhan, berusaha untuk menyelesaikan beberapa cabaran yang datang bersama dengan menghias ruang kecil.

Rumah Tiny ‘Nugget’ sangat mengagumkan – dan hanya 100 kaki persegi

Ogos.30.201700:43

Sebagai contoh: Meja boleh laras untuk dua dengan laci untuk menghilangkan countertop anda, menggantung pilihan organisasi supaya anda tidak perlu menyimpan baju sejuk di dalam ketuhar dan sofa yang selesa yang tidak akan sepenuhnya mengambil alih ruang tamu anda. Menurut jenama, perabotan PB Apartment direka dengan “saiz, fungsi dan nilai dalam fikiran,” yang membolehkan anda memaksimumkan ruang anda sambil memberikan gaya uniknya sendiri.

Pottery Barn

“Kehidupan pangsapuri dilengkapi dengan begitu banyak kemudahan – kemudahan, komuniti dan, tentu saja, lokasi,” kata Marta Benson, presiden Pottery Barn. “Pangsapuri PB komited untuk membantu menavigasi cabaran-cabaran unik yang sering timbul dengan ruang hidup yang lebih kecil, sama ada mencari sofa yang sesuai dengan pintu atau menggunakan satu bilik dengan banyak cara. Kami mahu menjadikannya menyeronokkan, mudah dan berpatutan untuk menjadikan pangsapuri anda tempat yang anda suka pulang ke rumah. “

Paul Raeside / Pottery Barn

Malah bagi mereka yang mempunyai rumah bersaiz penuh, barisan “apartmen” dapat membantu menghiasi bilik tidur atau ruang kecil yang memerlukan pizzazz. Dan jika anda berasa hilang di mana untuk bermula, mereka menawarkan perkhidmatan perundingan reka bentuk percuma atau dalaman.

Sehingga hari ini, PB Apartment secara rasmi boleh didapati secara dalam talian dan di 80 kedai di A.S. dan Kanada