ping untuk rumah anda di Target? Pereka berkongsi apa yang mereka beli – dan melangkaui

Dari pers reka bentuk yang cerdas kepada mereka yang mencari mencuri, ada sesuatu untuk semua orang di bahagian barang rumah Sasaran. Tetapi apakah terdapat bahan di sebalik gaya yang berpatutan? Kami meminta para pereka untuk menimbang apa yang harus dan patah ketika ping untuk hiasan rumah di gergasi runcit.

Mesti: Segar, tuala berbulu

Menyimpan tekstil bilik mandi di sini mestilah, kata Erin Gates, pereka dalaman dalaman Boston, stylist dan pencipta blog Unsur Gaya.

Sasaran
Hari ini

“Saya suka tuala mandi Fieldcrest Luxury and sheeting. Ia adalah produk yang sangat baik untuk wang anda – daya tahan bijak – dan gaya adalah klasik dan abadi. ” 

Snap 100 peratus kapas, tuala terry mewah di putih cerah. Mereka sempurna untuk mewujudkan adegan seperti spa di bilik mandi anda dan cukup berpatutan ($ 8,99- $ 19,99) untuk menggantikan apabila mereka kehilangan kilauan bersalji mereka. 

Mesti: Murah dan aksen bergaya

Anda tidak boleh salah dengan mana-mana aksesori rumah Ambang musim, seperti mangkuk hiasan, kata Gates. “Meja sampingan, bakul, jam, pasu – mereka melakukan kerja yang baik dengan meletakkan reka bentuk yang hebat untuk sedikit.”

Sasaran
Paul.Weber / Hari ini

Ambang, hiasan eksklusif Sasaran, tempat tidur dan jenama perabot, bersama-sama dengan kerjasama bintang-bintang dengan pereka selebriti seperti Nate Berkus, biarkan Sasaran untuk melakukan apa yang terbaik: Membantu persaingan dalam trend tanpa melanggar bank. Walau bagaimanapun, anda masih perlu selektif tentang kualiti. Walaupun pereka dalaman dan personaliti TV Erinn Valencich bersetuju bahawa aksen rumah Target benar-benar comel, dia mencatatkan bahawa sesetengahnya jatuh dengan cepat – sesuatu yang jelas dibuktikan oleh rak yang dipenuhi dengan barangan yang rosak.

“Jika saya melihat banyak barang yang rosak di kedai, saya tidak akan membeli produk itu,” katanya. Anda tidak sepatutnya, tidak kira betapa sayang. 

Mesti: Melamine dishes and serving pieces  

“Saya benar-benar mencintai plat Melamine Sasaran dan berkhidmat. Mereka mempunyai cara yang tidak sopan dengan meja, “kata pereka selebriti terkenal Los Angeles, Michelle Workman, yang menghiasi kedua-dua stok yang menarik sepanjang tahun kedai itu dan menaikkan tawaran percutian. 

“Mereka benar-benar menendangnya. Saya mendapat beberapa tengkorak hitam dan putih yang hebat pada tahun-tahun yang lalu di Halloween dan saya masih menggunakannya apabila saya ingin keluar dengan keseronokan, “kata pekerja.” Saya juga menyimpan beberapa reka bentuk salad melamine berbeza di tangan untuk jazz up makanan tidak formal. “

Mesti: Kesempurnaan hadir   

Bilik bungkus hadiah mungkin berlebihan, tetapi cembung kertas cantik dan memangkas siap untuk menghias hadiah. Itu adalah mustahak bagi setiap rumah yang dipenuhi dengan baik.  

Sasaran
Hari ini

“Saya pergi untuk bungkus hadiah,” kata Valencich. “Ia boleh menjadi sangat mahal apabila anda memerlukan beg comel, tisu, reben, kad, tetapi Sasaran sentiasa mempunyai barangan yang diselaraskan dengan comel pada nilai yang baik.” Walaupun harga berbeza-beza (beg hadiah bermula di bawah $ 1 manakala set tag, balut dan reben pergi untuk $ 2,99), diskaun yang lebih mendalam sering boleh didapati di kedai, terutamanya di hujung lorong di mana barang-barang pembersihan pergi.  

Bust: karpet kualiti pusaka   

Sekiranya anda mencari permaidani tangan yang diturunkan kepada anak-anak anda terus berjalan. “Rugs perlu bertahan sebentar supaya kelihatan di tempat lain untuk barang jenis ini,” kata Gates. 

Tetapi, jika seperti ramai orang, anda hanya perlu sesuatu yang bergaya untuk bertahan sehingga ia memenuhi segelas Bordeaux atau bilik anda perlu makeover, Target mendapat banyak pilihan yang berpatutan. 

Sasaran
Sean Meszaros / Hari ini

Craving the exotic? Kosmetik Ambang 5-inci x 7 inci Ambang ambang kos kurang kurang $ 80 dan akan mengangkut anda ke Maghribi. Ingin sesuatu au currant? Anda akan memuja reka bentuk chevron ungu dan unta Nate Berkus sebanyak $ 129.99. Dan apabila anda bersedia bergerak, teruskan. 

Mesti: Hiasan percutian   

Dari karangan bunga perayaan ke dekorasi mencuri adegan, Sasaran adalah pereka acara Julie Shanklin pergi untuk perhiasan Krismas, hiasan dan aksen lain yang diperlukan untuk menetapkan jadual percutian yang indah. 

“Mereka mempunyai kepingan kecil yang boleh membantu menyelesaikan meja kopi dalam kumpulan tempat duduk atau pengisi untuk menyelesaikan bahagian tengah,” kata Shanklin. “Mereka mempunyai titik harga terbaik untuk kualiti.” 

Sekiranya anda suka berkilauan dan glamor sepanjang tahun, ini adalah masa untuk menyimpan barangan emas, dari pelari meja perak ke pengecas emas.

Mesti: Lampu dan pencahayaan  

Pencahayaan campuran dan pencocokan membuat gaya yang betul dengan harga yang berpatutan. Sasaran mempunyai banyak pilihan lampu meja berharga, termasuk Lampu Tugas Emas Bertentangan di bawah, terutamanya dalam talian, kata Gates. 

Sasaran
Paul.Weber / Hari ini

“Anda boleh memilih teduhan anda berasingan dari pangkalan anda, tidak seperti kedai rumah diskaun, dan banyak gaya kelihatan seperti versi harga yang lebih tinggi,” katanya.. 

Sasaran juga menyalakan rentetan hebat dan lampu-lampu baru: bintang-bintang solar yang sempurna untuk patio, picks yang menyeramkan untuk Halloween dan kelopak reben berkilauan untuk memakai pokok itu, antara keindahan lain yang bermusim.  

Dada: Ramai barangan kerangka

Gates mencadangkan agar menjauhkan diri dari kebanyakan barangan yang disumbat atau ditenun kerana barangan pelapis peruncit tidak akan bertahan selagi sesuatu dari kedai rumah harga yang lebih tinggi. 

Sasaran
Hari ini

“Pengisian dan bantalan tidak akan berkualiti tinggi dan boleh melumpuhkan dalam masa yang singkat,” katanya. 

Bust: barangan kes kayu  

Jangan biarkan baju rok yang tinggi, gelap dan tampan menipu awak. Ia mungkin bukan kualiti yang anda cari. 

“Harga secara amnya mencerminkan kualiti dalam kategori ini,” kata Workman, “dan terdapat banyak tempat untuk mendapatkan sedikit perabot yang berkualiti tinggi untuk harga yang sama atau sedikit lebih tinggi.” Khususnya, dia menyarankan untuk mengelakkan apa-apa dengan kabinet atau laci yang mungkin dibuat daripada bahan yang kurang mahal seperti papan gentian kepadatan sederhana (MDF), papan zarah dan veneer.