Perlukan sofa baru? Ellen DeGeneres telah memeluk anda dengan barisan barunya yang baru

Peminat Hey Ellen, berita ini boleh membuat anda mahu melompat dari kerusi dan tarian anda!

ED Ellen DeGeneres – pakaian, aksesoris, dan barang rumah dari pelawak dan pelawak acara siang hari – telah mengumumkan beberapa tambahan koleksi baru yang menarik tepat pada waktunya untuk musim semi.

ED Ellen DeGeneres Spring '17
ED Ellen DeGeneres

Perjumpaan dengan Thomasville Furniture, Loloi Rugs dan Royal Doulton, Koleksi ED Ellen’s Spring ’17 akan menampilkan perabot, permaidani dan peralatan makan dengan gaya yang unik. Lihat di bawah untuk mengintip produk:

Perabot

Tersedia sekarang di Thomasville Furniture, koleksi ini mempunyai lebih daripada 100 buah dalam dua gaya tersendiri: abad pertengahan yang santai, yang menggabungkan pengaruh bahasa Itali dan Denmark dengan unsur-unsur buatan tangan dan moden moden, yang diilhami oleh cinta Ellen yang asli dari barang-barang antik Scandinavia.

ED Ellen DeGeneres Spring '17
William dan Susan Brinson / ED Ellen DeGeneres

Potongan-potongan neutral terdiri dari meja penulisan fungsional kepada sofa yang berbeza-beza harga dari $ 495 hingga $ 4,949 dan seterusnya.

“Barang-barang ini akan menambah keindahan rumah anda dan mereka akan memberi saya tempat untuk kemalangan jika saya pernah memutuskan untuk datang,” DeGeneres bercakap dalam siaran akhbar yang dikeluarkan kepada TODAY Home.

BERKAITAN: Ellen DeGeneres memberikan lawatan ladang kuda dalam buku ‘Rumah’ – lihat di dalamnya

Rugs

Tujuh koleksi permaidani baru akan ditambah ke garisan ED Ellen DeGeneres dengan Loloi Rugs dan akan tersedia pada akhir April-Mei di peruncit pilih dan kedai khusus permaidani, serta dalam talian di Loloi.

ED Ellen DeGeneres Spring '17
William dan Susan Brinson / ED Ellen DeGeneres

Dalam pelbagai warna, fabrik dan gabungan tekstur, masing-masing akan mencerminkan estetika reka bentuk dalaman peribadi Ellen, mengikut siaran akhbar. Harga antara $ 99- $ 4,999.

“Saya suka [koleksi] dan saya tahu anda akan menyukainya,” kata DeGeneres. “Tetapi tolong, lapangkan kakiku pada salah satu karpet saya sebelum meletakkannya di salah satu sofa saya.”

BERKAITAN: Nick Jonas sewa dari tuan tanah Ellen DeGeneres: ‘Saya sangat gugup’

Pinggan mangkuk

Dalam kerjasama dengan Royal Doulton, ED Ellen DeGeneres Spring ’17 koleksi meja mempunyai lapan koleksi peralatan makan dan tiga set campuran dan perlawanan. Potongan-potongan, yang berkisar harga dari $ 6.99- $ 99.99, mempunyai rasa kontemporari dan abadi dengan rupa, namun kelihatan semasa.

ED Ellen DeGeneres Spring '17
William dan Susan Brinson / ED Ellen DeGeneres

“Kami telah mencipta reka bentuk elegan tetapi ringkas yang saya rasa anda akan suka,” kata DeGeneres. “Saya harus memberi amaran kepada anda, mereka sangat cantik sehingga anda ingin memakan semua makanan anda secepat yang anda boleh melihat lagi plat. Tetapi jangan lakukan itu, awak akan mendapat sakit perut. “

Berikut adalah beberapa produk yang kami suka menambah ke dapur kami:

ED Blue Love 6-inci piring, set 4, $ 24.99, Royal Doulton

Royal Doulton

ED Joy Mug, $ 9.99, Royal Doulton

Royal Doulton

ED Ceramic 14-inch Serving Board, $ 19.99, Royal Doulton

Royal Doulton

Anda boleh mencari koleksi yang boleh didapati sekarang, di Royal Doulton dan dalam talian di Bed Bath & Beyond.

Ellen DeGeneres bangun air mata semasa menerima Medali Kebebasan

Nov.23.201603:11