Perkara 1 yang anda perlukan untuk memastikan peti sejuk anda dianjurkan

Sebuah peti sejuk penuh dengan minuman dingin, sejuk bukanlah masalah yang tidak baik! Iaitu, melainkan jika anda memerlukan sedikit ruang tambahan untuk apa-apa lagi.

Sekiranya anda mencari cara untuk membebaskan ruang atau mempamerkan koleksi minuman lazat, kami hanya mendapat hack untuk anda. Apa yang anda perlukan adalah satu klip pengikat yang besar dan anda akan dapat membuat piramid bir (root atau biasa) dalam masa yang singkat!

Caranya yang bijak menjadikan botol atau tin yang disusun di dalam peti sejuk anda mudah

20.20.201700:37

Ikuti langkah-langkah di bawah atau menonton video di sini untuk helah yang mengagumkan yang akan membuatkan tetamu anda teragak-kagak sebelum mereka mencapai satu lagi yang sejuk.

1. Letakkan lapisan bawah botol anda.

2. Dapatkan satu klip pengikat dan pasangkannya ke tangga peti sejuk dari bawah. Klipkannya di sebelah botol terakhir untuk memberikan beberapa rintangan dan menyimpan botol dari rolling away.

3. Hanya simpan sehingga bir di tengah-tengah (Dapatkannya? Beer plus piramid?) Mencapai titik yang sempurna.

Satu lagi tip hebat yang perlu diingat – trik ini berfungsi dengan tin juga, jadi anda boleh menyimpan semua minuman anda sejuk tanpa mengira saiz.

Sekiranya anda benar-benar ingin membebaskan ruang di dalam peti sejuk, simpan asas piramid kecil dan matlamat untuk timbunan lebih tinggi.

Loading...