Peringatan Hari Perdana Hari: 30 peratus daripada speaker Bluetooth yang tahan air

Musim panas adalah tentang menghabiskan masa bersama kawan-kawan dan keluarganya di luar – jadi apa pertemuan musim panas tanpa muzik?

Pembesar Suara Bluetooth Portable Anker Soundcore 2 sekarang 30 peratus di Amazon. Anda boleh menggagalkan penceramah yang ringan, dengan menawarkan lebih daripada 2,300 ulasan, dalam hitam, biru atau merah untuk $ 28 hari ini sahaja.

Anker Soundcore 2 Portable Bluetooth Speaker, $ 28 (biasanya $ 40), Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Anker Soundcore 2 Portable Bluetooth Speaker

$ 28Amazon

Menurut seorang penilai: “Suka penceramah ini! Anda tidak boleh salah apabila membeli pembesar suara ini. Saya bukan audiophile tetapi saya tahu apa yang saya ingin dengar daripada seorang pemain media, penceramah ini memenuhi jangkaan saya dan bahkan melepasi mereka. Mereka berbunyi bagus dan jelas dengan jumlah bass yang baik, dan julat jumlahnya hebat. “

Bukan sahaja pembicara ini menawarkan keupayaan bunyi yang kuat pada harga yang rendah, ia juga boleh memainkan muzik – tanpa henti – sehingga 24 jam. Ia juga cukup kecil untuk dibawa dengan anda, dan adalah bukti luaran, yang bermaksud bahawa ia boleh didedahkan kepada kebanyakan unsur tanpa bimbang.

Tawaran utama ini hanya tersedia untuk ahli Amazon Prime. Tidak mempunyai akaun Perdana? Mendaftar untuk percubaan percuma 30 hari sekarang. Anda bukan sahaja dapat merebut pembicara ini pada harga rendah $ 28, tetapi anda juga akan mempunyai akses kepada beribu-ribu markdown yang akan datang pada Isnin depan pada Hari Perdana.

Untuk menjejaki semua siaran Perdana Hari kami, bookmark halaman Amazon Prime deal kami.