Pereka fesyen Michael Kors ‘rumah NYC adalah seperti yang anda mahu bayangkan

Tidak menghairankan bahawa Michael Kors mempunyai rumah yang bergaya. Pereka fesyen dan suaminya Lance LePere telah menghiasi penthouse Greenwich Village dua bilik tidur mereka dengan melihat mereka menggambarkan sebagai “formalitas kasual.”

Michael Kors house
Michael Kors dan suaminya Lance LePere menunjuk penthouse Greenwich Village mereka dalam edisi Senario Architectast Digest.Francois Dischinger / Architectural Digest

“Saya dapat menghargai masuk ke bilik yang indah dan formal dengan cara yang sama saya dapat menghargai seseorang dalam gaun infanta dengan rambut dan solek yang serius,” jelas Kors kepada isu September Architectural Digest. “Tetapi pada akhir hari kedua-dua Lance dan diri saya terlalu santai dan terlalu Amerika untuk benar-benar hidup seperti itu.”

Ruang yang bersih namun hangat mempunyai kepingan nada bumi yang kedua telah dijemput semasa perjalanan mereka di seluruh dunia. Bakul tenun dari Thailand di sini, pasu kaca dari Venice di sana-item yang dipasangkan dengan teliti mengisi tempat dengan personaliti dan watak.

Michael Kors house
Bilik sarapan di mana Kors memulakan harinya.Francois Dischinger / Architectural Digest

Di dalam bilik sarapan yang penuh cahaya, meja makan Angelo Mangiarotti bulat dengan kerusi Hans Wegner menyediakan tempat yang selesa bagi pasangan untuk memulakan hari mereka setiap pagi. Lampu loket putih yang menyeronokkan tergantung di atas, meletakkan semacam perhatian pada sekeping perabot yang indah.

Sudah tentu, pada hari-hari yang bagus, mereka boleh menikmati kopi di teres peribadi mereka, yang mempunyai pandangan yang tidak terhalang dari World Trade Centre dan Sungai Hudson.

Michael Kors house
Dengan pandangan seperti ini, adakah anda ingin pergi?Francois Dischinger / Architectural Digest

“Apabila kapal pelayaran berlalu, ia kelihatan seperti seluruh blok bandar bergerak,” kata Kors. “Ia adalah kepuasan sebenar. Ruang dan cahaya adalah kemewahan terbesar di New York. “

Itu mungkin benar, tetapi mempunyai rumah yang dihiasi dengan indah sebagai Kors ‘nampaknya berada di sana juga.

Baca cerita penuh dan lihat lebih banyak gambar (termasuk almari yang cantik dan teratur yang dianjurkan oleh pereka) di Architectural Digest.

Michael Kors house
Lihat bahagian rumah yang lain dalam edisi September Architectural Digest.Francois Dischinger / Architectural Digest
Loading...