Penggantung merasa ini membantu saya membuat ruang almari yang sangat diperlukan

Pengakuan: Saya mempunyai koleksi gantungan yang memalukan. Pretty yang berwarna merah jambu, warna biru yang berkilat, yang berwarna hitam sederhana dari pesanan dalam talian – Saya mempunyai mereka semua. Dan walaupun saingan koleksi saya yang Sasaran, saya tidak pernah memberikan banyak pemikiran kepada mereka. Mereka sentiasa menjadi atasan dalam almari saya, pasti, tetapi saya selalu memberi lebih perhatian kepada pakaian mereka daripada mereka sendiri.

Penggantung on rack

Dalam perjalanan ping saya yang terlalu kerap (saya suka melayari, OK?), Saya sering berjumpa dengan apa yang saya suka memanggil “penggantung mewah” – anda tahu, yang mempunyai mutiara atau diperbuat daripada bahan luxe, dll – tetapi saya tidak pernah merasa tertarik kepada mereka. Iaitu, sehingga baru-baru ini.

Saya pernah mendengar Hangag Huggable Hangers Joy sebelum dan telah melihat jenama tiruan di seluruh tempat, tetapi saya tidak pernah mencubanya sendiri. Saya pertama kali mendengar tentang Mangano beberapa tahun yang lalu apabila Jennifer Lawrence membintangi filem tentang kehidupan usahawan dan pencipta, dan telah diilhamkan oleh kisahnya. Jenamanya mempunyai beberapa kultus berikut, dan dia terkenal dengan mengambil barang mudah dan membuat mereka lebih mesra pengguna untuk wanita setiap hari. Saya tertarik untuk mengetahui apa yang Huggable Hangers itu semua tentang.

Joy Mangano Huggable Hangers, $ 20 untuk 20 pek, Amazon

Editor hari, penulis dan pakar TODAY berhati-hati untuk mengesyorkan barang yang kami suka dan berharap anda akan menikmati! Hanya supaya anda tahu, HARI INI mempunyai hubungan afiliasi. Oleh itu, sementara setiap produk dipilih secara berasingan, jika anda membeli sesuatu melalui pautan kami, kami dapat memperoleh sedikit hasil.

Gembira Joy Mangano Huggable

$ 24Amazon

Biasanya diskaun $ 21, 6 peratus

53 ulasan, 4 penilaian bintang

Penggantung ini juga boleh didapati di:

  • HSN, $ 24 untuk 24 pek (4,564 ulasan, 4.7 penilaian bintang)
  • Bed, Bath & Beyond, $ 9 untuk 10 pek (30 ulasan, 4.5 penilaian bintang)
  • Macy’s, $ 60 untuk 40 pek (134 ulasan, 5 penilaian bintang)

Saya bermula dengan mencuba pelbagai chrome-handle ungu dan segera melihat kemasan baldu mereka. Mereka lembut dan mewah, dan lebih elegan daripada penyangkut run-of-the-mill anda. Plus, mereka kelihatan lebih kurus dari yang saya gunakan. Ruang sentiasa di premis di dalam almari saya, jadi apa-apa yang membuat lebih banyak ruang sentiasa dialu-alukan.

Saya pada mulanya menganggap bahan pelengkap ada di sana untuk sebab-sebab kosmetik, tetapi ia sebenarnya berfungsi sebagai tujuan yang berguna: Tekstur mengikat pada pakaian anda supaya mereka tidak tergelincir ke lantai. Gaun yang licin atau blus yang sutra yang biasanya akan tergelincir terus dari penyangkut kini tetap teguh di tempatnya. Dan jangan biarkan bentuk nipis menipu awak; penggantung ini lebih kukuh daripada yang saya gunakan. Malah teman lelaki saya melihat nilai mereka dengan serta-merta!

Dengan kurang daripada $ 20 untuk satu pek 20 di Amazon, Hanger Huggable menggabungkan fesyen dan fungsi. Dan sekiranya sesuatu yang kecil sebagai gantungan boleh mencerahkan rutin harian saya, saya akan mencubanya. Ia perkara kecil dalam hidup, betul?

DIY untuk memaksimumkan ruang almari anda

Disember.11.201303:44

Sekiranya anda ingin mempelajari lebih lanjut mengenai Joy, buku sulungnya, “Inventing Joy”, ditayangkan di HSN November 4, 2017.

Artikel ini pada asalnya diterbitkan pada 9 Oktober 2017 di TODAY.com.