Parti di rumah Reba McEntire! Bekas rumah bekas penyanyi kini menjadi ruang acara

Bercakap mengenai perkahwinan negara!

Bekas rumah muzik superstar Reba McEntire di Lebanon, Tennessee, telah diubah menjadi tempat acara mewah yang sempurna untuk perkahwinan.

Estet at Cherokee Dock
Bekas bekas rumah Reba McEntire kini menjadi tempat acara mewah.Estet di Cherokee Dock

Kawasan bekas tanah seluas 12,816 kaki persegi itu terdiri daripada rumah besar kolonial, gudang lima gerai, kolam renang dan banyak ruang luar yang indah. Saiznya menjadikannya tempat yang sempurna untuk perhimpunan kumpulan besar. Selain majlis perkahwinan, majlis-majlis mewah dan acara korporat, ia juga digunakan untuk pengundian penulis lagu.

Reba bercakap muzik negara istimewa, CD Krismas baru, Kelly Clarkson

Nov.24.201704:00

Salah satu perkara pertama yang anda lihat apabila anda berjalan ke rumah utama ialah tangga tiga tingkat yang besar yang akan membuat opp foto yang sangat baik.

Estet at Cherokee Dock
Tangga yang menakjubkanEstet di Cherokee Dock

Sudah tentu, anda juga boleh menggunakan lif dalam rumah untuk pergi dari lantai ke lantai jika tangga bukan perkara anda. Kemudahan lain termasuk dapur chef penuh, bilik senaman, bilik wain bawah tanah dan teater filem.

Estet at Cherokee Dock
Kami ingin menonton episod lama “Reba” di sini!Estet di Cherokee Dock

Sehingga 16 orang boleh bermalam di rumah dengan setiap satu daripada tujuh bilik tidur yang direka untuk menghormati legenda negara, termasuk Dolly Parton, Patsy Cline, Loretta Lynn, Willie Nelson, Johnny Cash dan Garth Brooks.

Estet at Cherokee Dock
Suite masterEstet di Cherokee Dock

Suite induk, yang sememangnya dijuluki bilik Reba, menawarkan pemandangan 360 darjah hutan dan tasik dari tingkap. Malah bilik mandi mempunyai pemandangan yang menakjubkan – anda boleh melihat ke luar pokok-pokok seperti anda berehat di tab peremasan.

Estet at Cherokee Dock
Bilik utamaEstet di Cherokee Dock

Rumah itu terletak betul-betul di tasik yang berkilauan dan mempunyai banyak teras dan patio untuk pemandangan.

Estet at Cherokee Dock
Apa pandangannya!Estet di Cherokee Dock

Untuk parti atau makan malam koktel yang lebih intim, anda boleh menyewa bangsal, yang mana sehingga 50 orang. Walaupun rumah utama terasa mewah, ruang ini mempunyai lebih keanggunan di pedesaan.

Estet at Cherokee Dock
Di atas ruang acara kandang adalah loteng yang pengantin lelaki dan pengiringnya dapat tidur pada malam sebelum pernikahan.Estet di Cherokee Dock

Dan untuk pihak luar, anda boleh menggunakan rumah kolam yang mempunyai tingkap-tingkap dari lantai ke siling dengan pintu Perancis yang terbuka ke luar. Para tetamu boleh berenang di kolam bekas McEntire sambil mendengar album terbarunya bermain di speaker bunyi di sekelilingnya.

Estet at Cherokee Dock
Tempat yang sempurna untuk pesta kolam renang!Estet di Cherokee Dock

Bagi aktiviti luaran yang lain, ada gelanggang tenis, dok lakeside dan kemudahan ekuestrian. Yang terakhir ini membuat banyak pemikiran memandangkan rumah itu dibina pada tahun 1960 oleh Billy Hale dan keluarganya, yang memiliki 1962 World Grand Champion Tennessee Walking Horse, Ebony Masterpiece.

Lihat lebih banyak gambar harta benda yang cantik dan cari tahu bagaimana anda boleh menyewa di The Estate di Cherokee Dock.

Lihat di dalam rumah A-list Hollywood dengan Architectural Digest

Jun.22.201802:24