Pangsapuri Penthouse Tommy Hilfiger adalah seperti yang anda fikirkan

Pereka fesyen Tommy Hilfiger penthouse yang menghadap Central Park dan 5th Avenue di New York City mempunyai gaya terbaik – dan kami tidak mengharapkan apa-apa yang kurang.

Empat bilik tidur, rumah mandian empat dan setengah dihiasi dengan perincian rumit, sentuhan pereka dan warna-warna cantik sepanjang. Baru-baru ini menjalani pengubahsuaian $ 20 juta untuk memulihkan semula gaya asal Perancis-Renaissance, dan hasilnya sangat menarik.

Tommy Hilfiger house
Apartmen ini terletak di bangunan yang sama dengan Plaza Hotel yang terkenal.Travis Mark untuk Realty Antarabangsa Sotheby

Di peringkat utama, ada salun besar yang mempunyai pemandangan indah bandar di bawah ini dengan tingkap dari lantai ke siling.

Sebuah perpustakaan almari yang selesa yang menampilkan dinding mencetak haiwan dan buku-buku adat menyediakan tempat yang bagus untuk duduk dengan buku yang bagus.

Tommy Hilfiger house
Perpustakaan alcove adalah tempat yang bagus untuk menyimpan buku kegemaran anda.Travis Mark untuk Realty Antarabangsa Sotheby

Pejabat rumah panel juga mempunyai dinding yang dibingkai dengan rak buku bersama dengan tanda yang dibaca, “The New York Times” dalam font klasik akhbar. Sebuah kerusi kulit yang kaya duduk di belakang meja.

Tommy Hilfiger house
Pejabat itu kelihatan seperti tempat yang selesa untuk bekerja.Travis Mark untuk Realty Antarabangsa Sotheby

Di dapur yang diilhami bistro, lantai berjubin hitam dan bergaya berkilat baik dengan kabinet hitam dan countertop marmar. Terdapat juga sebuah pulau yang elegan di tengah, yang membolehkan rakan-rakan atau keluarga duduk dan menjauhi syarikat semasa anda memasak.

Tommy Hilfiger house
Dapur mempunyai suasana restoran yang sejuk dengan hiasan yang anggun.Travis Mark untuk Realty Antarabangsa Sotheby

Salah satu bilik yang paling terkenal di dalam rumah ialah ruang teh, yang dilukis oleh Hilary Knight, pengarang “Eloise at The Plaza.” Ia aneh dan indah!

Tommy Hilfiger house
Mural ini, dicat oleh Hilary Knight, pengarang “Eloise at The Plaza,” adalah mengangguk yang menyenangkan untuk lokasi apartmen.Travis Mark untuk Realty Antarabangsa Sotheby

Di tingkat atas, anda akan menemui bilik tidur, masing-masing dengan gaya hiasan mereka yang unik. Di dalam suite utama raksasa, terdapat perapian hiasan, kandil dan teres peribadi yang menghadap taman.

Tommy Hilfiger house
Anda boleh menikmati segelas wain di teres peribadi sebelum tidur.Travis Mark untuk Realty Antarabangsa Sotheby

Ia juga mendapat bilik persalinan ganda (untuk semua pakaian yang memerlukan pereka!) Dan bilik mandi seperti spa.

Tommy Hilfiger house
Bilik mandi utama terasa segar dan bersih dengan skema warna hitam dan putih yang bergaya.Travis Mark untuk Realty Antarabangsa Sotheby

Tiga bilik tidur yang lain dihiasi dengan tema mereka sendiri termasuk “nautika,” “rock ‘n roll” dan “bidang lavender.”

Tommy Hilfiger house
Bilik bertema nautika mempunyai katil bot!Travis Mark untuk Realty Antarabangsa Sotheby

Rumah kini berada di pasaran hanya menunggu pembeli dengan penghargaan untuk reka bentuk hebat – dan, tentu saja, kekalahan $ 50 juta untuk harga yang diminta.

Lihat lebih banyak gambar rumah yang menakjubkan ini di senarai dengan Nikki Field di Sotheby’s International Realty.

Hidup mewah! Robert Frank memberikan penglihatan di dalam rumah rahsia yang kaya raya

Jul.27.201804:41